söndag, september 24, 2023
HomeOkategoriserade10 Originella 25 års presenter

10 Originella 25 års presenter

Originella 25 års presenter

I samarbete med presenttipsen.nu, på deras sajt hittar du de bästa presenterna oavsett om det gäller 25 års present eller presenter till mamma.

Att fylla 25 är något av en milstolpe. Enligt många, eller iallafall var det så i mitt fall, är det då man går från att vara ett förvuxet barn till att bli en något mindre barnslig vuxen. Vid 25 års ålder började jag få skägg, ont i höften och fick upp ögonen för geniet Hans Zimmer (han som har gjort soundtracket till Batman vs Superman alltså). En sådan storslagen ålder måste firas något ordentligt och här har vi därför samlar 10 riktigt originella 25 års presenter som du kan ge till din vän när hen uppnår i denna mogna ålder.

Alla presenterna nedan kan du hitta på presenttipsen.nu

10 riktigt originella 25 års presenter

  1. En portabel hängmatta

En helt enkelt perfekt present för den som går från ungdomens pigga dagar till ålderdomens vila.

2.En dokumentmapp i läder och polerat stål

Nu har din vän förhoppningsvis blivit en viktig samhällsmedborgare och vad är då lämpligare att ge bort än en dokumentmapp där hen kan förvara sina hemliga dokument.

  1. Ett douchebag armband

Den som har fyllt 25 måste någon gång i sitt liv ha ägt ett riktigt douche-bag armband, jag pratar då om ett brett läderarmband, gärna med någon riktigt klipsk text ingraverad.

  1. En dispenser för frukostflingorna

Nu kommer din vän att slippa kladda med händerna i flingpaketet. Helt enkelt perffffffekt.

  1. En slackline

I kombination med douche-bag armbandet kommer denna 25 års present ge den perfekta park-looken till sommaren. Matchas gärna med ett par riktiga Promoe dreads.

  1. Ballonger med siffror

I mitt 25 år långa liv hade jag aldrig fått en överraskningsfest eller ett par överdimensionerade sifferballonger med min nyss uppnådda ålder. Två saker som jag hade uppskattat väldigt mycket.

  1. Ett rak set

Som sagt, jag började inte få skägg förens vid 25-års ålder och hade då gärna uppskattat ett lyxigt rak-set med en borste av grävlingshår.

  1. Ett graverat armband

Denna 25 års present hamnar även under kategorin douche-bag looken.

  1. Träningsband

Som sagt började jag få ont i höften vid 25 års ålder och hade då väldigt mycket uppskattat ett set med gummiband i rehab syfte.

10.En Popcornmaskin

Vid 25 års ålder är det viktigt att man tänker på att inte äta för mycket salt för att hålla blodtrycket nere, detta är därför ett utmärkt alternativ till Micro popen eftersom du själv kan välja saltdoseringen.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular