onsdag, juni 7, 2023
HomeInredning5 tips på praktiska, tidlösa och snygga utemöbler 2019

5 tips på praktiska, tidlösa och snygga utemöbler 2019

5 tips på praktiska, tidlösa och snygga utemöbler 2019

Inlägget är i samarbete med Kila Möbler

Alla möbler som nämns i inlägget går att köpa på www.kilamobler.se

Oavsett om du köper en schäslong som ska stå vid poolen eller ett vanligt picnic bord måste dina utemöbler kunna motstå elementen. När du köper utemöbler gäller verkligen den gamla sägningen “köpa billigt är att köpa dyrt”. I det här inlägget tipsar vi om fem utemöbler som inte bara är snygga utan byggda för att hantera naturens kraft.

Klassiker från Grythyttan Stålmöbler

Det här är en riktigt klassiker som har funnits sedan 1930! Vill du ha riktigt tidlösa utemöbler så är detta ett säkert kort för det kommer alltid vara populärt med teak, furu, ek och stål.

Tidlös stil från Oas

Letar du efter en matgrupp? Den här tidlösa serien från Oas är ett självklart alternativ. Matgruppen är designad av möbeldesignern Sebastian hedengrahn och är tillverkad av Norrländskt kärnfuru i en färg som av uppenbara skäl kallas för Cinnamon.

Torpet-gruppens klassiska utemöbler

Här vill du sitta och äta frukost en solig sommardag med fåglarna som som kvittrar och med gräset under fötterna. Utemöbler i fräscht vitt som verkligen förmedlar en härlig på landet känsla som får dig att aldrig vilja gå därifrån!

Stilren design från Kenton Chios

Konstrotting och teak är aldrig fel! Konstrotting ser nästan exakt ut som orginalet men till skillnad från äkta rotting är det oerhört lättskött. Kenton-stolen levererad med sittdyna och ryggkudde.

Modern byggbar loungegrupp från Gonesse

För dig som inte är så sugen på att gå på det säkra kortet så kan kanske den här lite mer moderna loungegruppen från Gonesse passa? En traditionell hörngrupp som också kan byggas om till en solsäng för två. Ja i den här loungegruppen skulle vem som helst trivas en varm sommardag.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular