torsdag, juni 1, 2023
HomeOkategoriseradeAkustikpaneler - både funktionellt och vackert 

Akustikpaneler – både funktionellt och vackert 

Akustikpaneler – både funktionellt och vackert 

Betalt samarbete för woodupp.se

Om du hör ordet akustikpanel så kanske du tänker på musik vilket stämmer, många musiker och de flesta musikstudion använder akustikpaneler för att förbättra ljudet i det rum de arbetar i. En akustikpanel fungerar så att ljudvågorna bryts ner då de träffar panelen, detta hindrar ljudet att reflekteras tillbaka till rummet och det leder till att ekot försvinner. Numera är akustikpaneler dock ett bra alternativ för alla, inte enbart för de som sysslar med musik. 

WoodUpp

Företaget WoodUpp grundades i Ribe i Danmark år 2017. Företagets grundare Mads har en stor passion för trä vilket verkligen syns i företagets vackra och funktionella samt kända akupaneler. Sedan dess har företaget tagit sig in i privata hem, restauranger, företag och andra allmänna utrymmen runt hela Europa. 

WoodUpp erbjuder akustikpaneler som är hållbara, unika och har hög kvalitet. Deras paneler ger inte bara utrymmet en modern look utan de förbättrar akustiken avsevärt och således också livskvaliteten för den som rör sig i utrymmet. 

Akustikpanel i inredningen

En akupanel är en ribbvägg eller ribbtak i vackraste trä. Hos WoodUpp kan man välja mellan ett flertal olika färger och nyanser på träet man önskar, allt från svart till riktigt ljust. Panelen dämpar inte bara ljudet, det är en mycket vacker inredningsdetalj i alla moderna hem som helt säkert kommer att beundras av gäster. Från WoodUpps finns det också möjligheten att beställa färgprover hem så att man verkligen får den kulör man önskar. 

Man kan ha akustikpaneler i alla rum men sovrum och vardagsrum är kanske de allra vanligaste platser man sätter akustikpaneler i privata hem. WoodUpp erbjuder på sin hemsida även en visualiserare. Med hjälp av den kan du ladda upp bilder från ditt hem och pröva hur det skulle se ut med de olika akustikpanelerna hemma hos dig. Med hjälp av dessa otroligt vackra träpaneler kan du få bort all efterklang ur rummen i ditt hem och dessutom skapa en rofylld och vacker inredning. 

Om du är osäker på hur du ska gå tillväga kan du boka in ett gratis möte med WoodUpps kunniga personal. Det står till ditt förfogande och hjälper dig hela vägen med dina akustikpaneler. Du kan även ringa, chatta och skicka e-post till WoodUpp. 

På WoodUpps hemsida kan du även lyssna till exempel på hur ljudet reflekteras i ett rum utan akustikpanel och med akustikpanel. Senast då kommer du att inse hur mycket eko verkligen stör. Men oroa dig inte, med akupaneler kan du slippa det störande ekot. 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular