söndag, september 24, 2023
HomeModeAmanda Franzens modetips inför hösten

Amanda Franzens modetips inför hösten

Amanda Franzens modetips inför hösten

För mig har kläder alltid varit ett roligt ämne! Jag har alltid tyckt om att gå runt länge bland alla olika butiker och titta på allt som hänger framme, känna på material och se det framför mig ihop med något jag har hemma. Det senaste året har jag nog hittat rätt i “min” stil och mitt intresse för mode har ökat drastiskt i och med det. Jag har en otroligt bred klädstil men hamnar alltid tillbaka till samma stil när det väl kommer till kritan, jag älskar street-stilen och gillar att blanda väldigt fina och pryda plagg ihop med något tufft. Jag älskar den kombinationen, en söt blus kan bli så ball ihop med ett par rejäla boots. Något jag också börjat använda mer är klackar till vardags, inte skyhöga utan bara något som sticker ut, en liten klack räcker. Jag känner mig alltid extra fin när jag slängt på mig ett par klackar istället för ett par sneakers även om jag alla dagar i veckan är en sneakers-tjej i grund och botten, variationen är rolig.

 

I höst ser jag framför mig att jag bär liknande klädesplagg som detta ovan. Jag DÖR för outfiten till höger, så enkel men ändå så genomtänkt, hur snyggt är det inte att kombinera dessa ljusa kulörer? Tycker det ser så lyxigt, mysigt och bekvämt ut. Ibland tycker jag att det lätt ser väldigt slappt ut med mjukis-set och sneakers, men det gäller att hitta mjukis-seten med det lilla extra, så man fastnar med blicken på det även om det är så enkelt som ett par mjukisbyxor och en hoodie.

Den vänstra outfiten skriker verkligen Amanda. Hoodie är ju mitt säkra kort, jag tycker alltid att man ser snygg ut i en hoodie. Här har hon blandat just fint med tufft och det är exakt den kombinationen jag älskar, kostymbrallorna och kavajen får ett annat uttryck när hon har en hoodie under, tänk er själva hur det hade varit med en skjorta, visst blir det en annan sak? Jag föredrar en hoodie alla dagar i veckan.

 

Jag kommer satsa på att hitta ett par balla boots till hösten, jag älskade dessa från Valentino, LÄNK. Stilrena men med en liten detalj som gör dem unika. Hoodien från Saint Laurent fick jag hem förra veckan, LÄNK, tänker att jag vill matcha den med en liknande kappa som på sista bilden, hur fin är inte den?

Det viktigaste inför hösten enligt mig, är att man hittar sin egna grej, sin egna stil. Försök fundera ut vad du alltid tar på dig när du har en sån där dag när du “inte har något du kan ha på dig”, för det är oftast då man drar på sig dem kläderna som man är som mest bekväm i. Jag är helt klart en jeans och t-shirt tjej men har med åren vågat testa lite nya plagg, eller lagt till lite detaljer som gör den “enkla” outfiten mer unik. Bara för att alla har på sig den senaste tröjan eller har den senaste väskan behöver inte du ha det, försök hitta DIN stil och utgå från det när du sedan ska shoppa inför hösten. Annars är det lätt att köpa kläder som sedan ligger och dammar.

Mina säkra kort denna hösten kommer vara oversized jackor, hoodies, boots, strumpklackar, ett par rejäla sneakers, mössor, stora stickade tröjor och skinnbyxor. Glömde nästan skinnjackan!! Den är ju en återkommande favorit varje år. 🙂

/ Amanda Franzen

Besök Amandas blogg på Inspoguide >>

Läs även:

Denice Mobergs blogg på Inspoguide

Få håret att växa snabbare – Inspoguides bästa knep 

Så skapar du hotellkänsla i sovrummet! | 7 essentiella tips

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular