Lifestyle

Allt har ett slut!

Hej fina, fina ni. <3

Nu var det ett väldigt bra tag sedan jag senast skrev något här, och det har ju såklart sina förklaringar. Jag vet inte riktigt hur jag ska börja ett inlägg som detta men jag känner ändå att jag vill skriva av mig och förklara för er som ändå har klickat er in här varje dag under tiden jag inte varit aktiv här. Jag älskar att blogga. Tycker det är så himla kul att få dela med mig av mitt liv på ett annat plan, att få inspirera och få ge er en inblick i mitt liv på ett annat vis. Jag vet att ni har uppskattat det och jag är så tacksam för alla er som verkligen hängt med mig SÅ länge under mina år med bloggen. 

Dessvärre har jag nu stött på några problem som gör att jag inte riktigt känner för att blogga längre. Det känns så sjukt att skriva dem orden men det är ju faktiskt sanningen. Jag skrev ett inlägg med lite hintar om detta för inte så längesen, men med tiden har dem bara blivit tydligare och tydligare för mig. 

Jag är en person med en otrolig integritet. Visst, jag har en Instagram med väldigt många följare, jag uppdaterar om dem flesta delarna i livet. Men sanningen är att jag egentligen är rätt obekväm med att vara i “rampljuset”. Jag älskar att kunna inspirera, att få dela med mig av mitt liv och få någon på bättre humör, det finns inget bättre än den känslan. Men det är så otroligt många delar av mig själv som ni inte får ta del av, av den enkla anledningen att jag aktivt valt att inte dela med mig av hela mig själv. Det är lite läskigt att veta om att en främling kanske vet det mesta om mig.

Jag vet inte om ni förstår vad jag menar. Jag skulle aldrig någonsin säga att jag är någon superkändis för det är jag verkligen inte, haha, jag skäms nästan när jag ens skriver dem orden. Men faktumet att flera tusentals människor vet om vem jag är ger mig lite svindel ibland. Och jag tror att det är där problemet grundar sig. Jag vill blogga, men jag vill inte heller dela med mig av för mycket av mitt liv. Jag känner att jag inte vill blotta allt längre, även om det är en fin resa eller en enkel händelse i livet, det känns som att det har blivit viktigare för mig att hålla dem sakerna för mig själv. Dessutom är det så himla lätt att bli dömd på en blogg tycker jag. Jag menar inte att jag är rädd för kritik, men jag är lite trött på att få elaka anonyma kommentarer ibland. Det är så lätt att gömma sig bakom skärmen när man kommenterar en blogg, trots att dem elaka kommentarerna är otroligt få så är jag trött på dem. Känner att jag inte vill ha sån energi i mitt liv just nu helt enkelt. 

Under åren har min blogg utvecklats från en hälsoblogg till en livsstils-blogg och det har varit SÅ kul att fått ha med er under alla år jag bloggat. Vissa har hängt med sedan allra första start och vissa kanske hittade hit för en månad sedan. Ni är många som fortfarande skriver att ni saknar min blogg och det gör mig varm enda in i själen… <3 Jag är SÅ tacksam för er.

Men trots det så kommer jag nu att sluta blogga på obestämd tid. Jag vet inte om jag kommer börja blogga i framtiden igen, det återstår att se. Men det känns som att mina år med bloggen slutar här. Det känns helt sjukt att säga så. Men det är så det känns just nu. Jag har blivit väldigt mån om mitt privatliv och min integritet, så jag känner nästan att det räcker med min Instagram (och kanske youtube) som jag absolut fortfarande kommer fortsätta med som vanligt! 

TACK, till alla er som engagerat sig i min blogg på något vis. Tack till alla er som stöttat, delat, visat uppskattning och bara varit helt underbara mot mig. Ni betyder så mycket för mig och det är helt otroligt att lilla jag fått ha er som läsare. 

Ta hand om er så ses vi kanske igen. <3

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.