Årsresumé 2019

Årsresumé 2019 (del 1)

Så var vi här igen, det är dags för en årsresumé och jag kan knappt förstå att 2019 snart är slut. Det har verkligen varit ett väldigt bra år för min del och jag kommer nog alltid att se tillbaka på 2019 med en känsla av värme i hela kroppen. Om jag fick beskriva 2019 med tre ord skulle det vara trygghet, utveckling och kärlek.

Jag tänker att jag inte ska göra denna årsresumé alldeles för lång men vi får se hur det slutar, haha. Vi sätter igång!

JANURARI:

Nyårsafton 2018 firades med dessa pinglor och några andra härliga människor i min och Gustavs närhet. Det blev en underbar kväll och jag kunde inte startat 2019 på ett bättre sätt än med mina bästa vänner omkring mig! <3

Jag startade Januari på bästa sätt med min mamma i London! Jag gav henne det i kombinerad julklapp/födelsedagspresent så vi åkte dit i början av Januari tillsammans och hade det SÅ mysigt!

Jag hade ett riktigt bra träningsflow!

Och jag spenderade mycket tid med denna pingla sista tiden innan hon begav sig iväg på sitt livs äventyr i Australien. Kan inte fatta att det snart gått ett år sen. <3

Tillbaka hemma i Belgien igen och vi fotade outfits och levde vardagslivet som vanligt! Helena och Pontus kom över från London och vi hade några mysiga dagar tillsammans! 🙂

FEBRUARI:

Jag startade februari med att åka över till Bristol för att hälsa på Niclas! Vi gjorde inte så särskilt mycket, vi hängde runt och jag hämtade hem lite grejer som fortfarande var kvar i hans lägenhet sen vi bodde där. Bilderna ovan är från vår favoritrestaurang San Carlo. <3<3<3 Saknar varje dag.

Några helger senare åkte jag och Gustav till London. Vi hängde med Pontus en del och bara hade det trevligt.

Det blev alla hjärtans dag och vi grillade hamburgare mitt i vintern! Så mysigt. <3

Och jag kunde äta första frullen ute i solen på balkongen!! I februari!!!

Gustav spräckte skallen på en match och det var nog det obehagligaste jag sett!!! Tur att han klarade sig så bra trots allt… <3

Från en date-dag vi hade i Antwerp en kall Februaridag <3

MARS:

Så kom mars och våren smög sig på! Det började bli ljusare och jag minns mars månad som en lite jobbigare sådan, jag kände för första gången av mitt magkatarr och dessutom låg vi lite i ovisshetens händer. Gustavs lag låg på målsnöret av att vinna ligan och det var väldigt speciellt eftersom vi inte visste om dem skulle tillåtas att få gå upp eller inte (oavsett om dem vann, ni kan läsa mer om det HÄR). Så det var lite jobbigt mentalt under Mars, men vi försökte tänka bort det och leva på som vanligt!

En outfit från när vi skulle på date!

Jag sålde min lilla älskling <3

Efter MÅNGA jäkla om och men och flera överdrivet nervösa matcher så vann Gustavs lag hela ligan! Ni kan inte förstå vår lycka här, och jag var så stolt och rörd över hur bra Gustav lyckats under säsongens gång och hur glad jag var över att han fick vara med om detta och ta en titel. Efter detta firande åkte vi på en EFTERLÄNGTAD semester till Dubai!

Bästa veckan på länge! <3<3<3

Sen väntade ett par dagar i Stockholm för min del med jobb och nöje i ett. Hann med att träffa min älskade Emma (aka Fella) och det var jag så himla glad över. <3 Jag avslutade verkligen Mars månad på topp!

I nästa inlägg kommer April, Maj och Juni – håll utkik! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *