Årsresumé 2019

Årsresumé 2019 (del 4)

SEPTEMBER:

September började med ett International break och då kom Mike över från England! Vi hade inte sett honom sedan han flyttade i juli så det var verkligen på tiden, vi hade några mysiga dagar tillsammans alla tre!

Någon helg senare åkte vi till London igen för att träffa Mike, Niclas och Niclas kompis från Sverige. Vi hade det så jäkla bra, åt middag tillsammans, brunchade, shoppade och pratade i mängder. Är så jäkla tacksam över dessa människor. <3 Tack livet för dem!

Tre random bilder från september-arkivet!

Sen kom Jesper och Alva över från Sverige! Samt ett par från Holland som vi lärt känna genom dem. Vi hade världens mysigaste och roligaste dygn tillsammans. Det vankades drinkar, grillad mat, bra musik och bra sällskap. Det blev en grym helg och Gustav var dessutom ledig vilket var magiskt!

Sen väntade Sverige i ett par dagar för mig, jag träffade vänner och familj och hade det allmänt bra! <3

OKTOBER:

Vi provade att göra vietnamesiska vårrullar för första gången och nu för tiden är det vår favoriträtt! ÄLSKAR.

<3<3<3

Det blev international break igen och denna gång kom vi äntligen iväg till värmen! Vi bokade en weekend i Marbella, fy vad mysigt vi hade det, och det kom inte mer lägligt. <3

En av många kyliga matcher vi varit på under hösten också såklart… 😉

Sist men inte minst så bokade jag och Lovisa ÄNTLIGEN vår resa till Bali!! <3<3<3 Det närmar sig nu, med stormsteg!!!

NOVEMBER:

November var månaden allt blev orange i stan, här är några bilder från en långpromenad i en park som finns här i Mechelen, hur fint? <3


Jag åkte till Sverige med helt andra planer än vad som egentligen blev av. Jag skulle egentligen dit på massa jobb men icke sa nicke, istället slog mitt magkatarr till som aldrig förr (som ni säkert minns eftersom detta inte var så längesen…) men det blev mysigt trots allt. Jag hann med att träffa vänner, familj, åka en sväng till Stockholm och sen anslöt Gustav och vi checkade in på spa-hotell. BÄSTA på hela november tror jag nog!

Och november avslutades på absolut bästa vis med en weekend i London med Elsa som ni ju precis läst om. <3

Ja hörni, det var nog faktiskt allt för denna årsresumé… Jag tänker att det inte är nödvändigt att ta med December eftersom jag bloggat så nyligen om det. Men vilket år det varit! Är väldigt nöjd över 2019 och allt som hänt och varit. Jag tror att 2020 kommer bli ett år med stora utmaningar och nya erfarenheter, med all säkerhet… Det ska bli kul att få ta med er vidare in på ännu ett nytt år tillsammans!

Gott nytt år, älskade ni! <3

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *