Lifestyle,  Resor

Att se med ögat

Oj, vad jag är kär i detta ställe. Att kvällarna ser såhär magiska ut är liksom nästan ofattbart. Varje solnedgång är unik och man blir lika uppslukad av den varje gång. Jag påminner mig själv om att inte bara iaktta den genom kameran, även om jag verkligen vill fånga ögonblicket på bild så är det minst lika viktigt att verkligen se med ögat. Den riktiga bilden sitter huvudet, och det är också dem bilderna man bär med sig som längst. Så istället för att bli irriterad på min kamera som inte fångade upp dem rätta färgerna på himmelen igår så bestämde jag mig för att verkligen se med ögat, ta in, lägga bilderna på minnet.

Jag har bestämt mig för att alltid gå ut och titta på solnedgången här om kvällarna. Det ger mig ett sånt lugn och sedan somnar man med vackra bilder på näthinnan. Tänk att naturen kan vara så magisk.

Imorse vaknade jag lite efter åtta, ringde Gustav på FaceTime och drack mitt morgonkaffe. Saknar honom nu. Vi pratade ett tag och sedan gick jag ut till mamma på klippan. Hade på mig klänningen ovan som är one-arm, så himla snygg! Både mamma och pappa tyckte den var superfin, ni kan köpa samma HÄR. Så fin att slänga över sin bikini. 🙂

Vi fick ett par fina soltimmar med ljumna dopp i havet. Sedan drog åskan in som väntat. Nu har vi varit hemma ett tag, regnet öser ned och åskan hörs långt bort. Det verkar som att det ska spricka upp mot eftermiddagen så tills dess myser vi hemma. Mamma ska baka bullar och jag stökar undan lite måsten på datorn. Sen ska jag träna. <3 Och äta bullar.

Vi hörs snart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *