Lifestyle,  Resor

Back in business

HEJ! 

Som ni kanske märkt så har det ekat tomt ett bra tag här på bloggen nu. Semester hände. Det var behövligt. Vi har haft en underbar vecka i Dubai och vi kom hem i tisdagskväll fyllda med ny energi inför våren. Min fina Gustav. Jag är så lycklig över att vi fick lite semester ihop redan nu.

Men nu är det back on track! Det blev inte många dagar hemma i Belgien igen, rättare sagt en dag som bestod av ett besök på nagelsalongen, tvätt och städ. Imorse satte jag mig på flyget hem till Sverige och befinner mig i skrivande stund i Stockholm! Jag är så glad över att vara tillbaka här! Som jag saknar att bo här. Älskar pulsen och alla möjligheter som finns i Stockholm. Jag trodde aldrig att jag skulle tycka om denna staden men efter sju månader här så föll jag för den jag med… Stockholm är underbart.

Jag landade efter en timmas försening vid klockan ett på Arlanda och var incheckad på mitt hotell (Hotel with urban Deli) vid två. Jag svirade om lite snabbt för att sedan ge mig iväg på möte med Jenny på Inspoguide. <3

Hotellets gång! Så mysigt här.

Och såhär såg jag ut idag! Jacka från H&M och jeansen från Pull & Bear. Skor från Alexander Mcqueen. Slängde över min svarta kappa på det också, det är lite kyligt här i Stockholm!

Jag och Jenny satte oss på Reload på Hötorget för att snacka ikapp sen senast samt prata lite framtidsplaner och annat kul. Sen gav vi oss ut och fotade, Jenny är superduktig på att fota så vi passade på när hon hade med sig kameran! Det blev en ganska lång stund och nu när jag kom tillbaka till hotellet så kände jag bara hur tröttheten slog till. Herregud. Efter en vecka av absolut lugn har denna dagen totalt slagit ut mig. Haha!

Jag köpte med mig några bullar till rummet, samt en grön juice i hopp om lite ny energi. Ikväll ska jag möta upp min älskade Emma för middag på APO. Som jag saknat henne! Är så glad att hon flyttat hit till huvudstaden så man får ännu en anledning till att komma hit mer. <3 Vi ska sova här på hotellet inatt också! Nej men alltså nyp mig i armen vad mysigt.

Förvänta er vanlig update från och med nu! Nu är jag back in business igen och är så taggad på att spendera ett par dagar hemma i Sverige. Mer om mina planer får ni imorgon. <3

PUSS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *