Belgien,  Lifestyle,  Outfits

Bananpannkakor, regnjacka och weekend

Morgonjuicen framför brasan!

Hej älsklingar! 

Vilken produktiv och bra dag jag haft idag. Startade den långsamt med en god frukost framför lite youtube medan jag väntade in två paket som skulle levereras under förmiddagen.

Det blev bananpannkakor till frukost som jag inte ätit på år och dar! Det var så himla gott. Toppade med agave sirap, banan och typ chocolate chips i mörkchoklad. SÅ gott! Riktig lyxfrulle, och till det en kopp grönt te.

Följt av den obligatoriska kaffekoppen!

Sedan gjorde jag mig i ordning för dagen och provade ut lite plagg som bästa HOSS Agency skickat mig från WON HUNDRED, och jag blev helt kär i båda två!!! En regnjacka i lite transparent material samt en tisha med hög hals. Så galet snygga! Fotade även lite content till Instagram inför kommande grejer och sedan satte jag mig för att redigera lite bilder.

Tisha – KLICK // Jacka – KLICK

Passade på att prova ut lite outfits och jag måste säga att jag är helt störtförälskad i denna kombon ovan. Hur ballt blev det inte med mina nya Dr.Martens? Jag är såld!

Till lunch blev det en matlåda eftersom vi foodpreppade igår, och nu har jag städat undan lite här hemma och slagit mig ned på soffan. Gustav kom hem för en liten stund sedan så vi ska faktiskt sätta oss och kika på weekendresor nu till helgen då G har landslagsuppehåll och är ledig både lördag och söndag. 😀 Vi får se vart det bär av, om det blir en sväng till Sverige eller någon annan stans. Har ni tips? 

Hoppas ni har en magisk dag! <3

One Comment

 • Ellen

  Menar inget illa, för jag känner inte dig och jag kanske inte har full koll såklart. Och du inspirerar mig på många plan!

  MEN, jag får lite ångest av hur mycket du verkar flyga. Hur många flygresor har du gjort detta år och hur tänker du själv kring det?

  Jag är absolut ingen flygmotståndare och anser att man får flyga endast för att man vill uppleva en annan plats som man inte kan ta sig till på annat sätt, även om det inte är absolut nödvändigt. Men får känslan av att du flyger hit och dit utan någon egentlig tanke på det öht.

  Det jag menar är att även fast man gillar att resa kan man ju försöka prioritera sina resor men även PLANERA för att vara lite mer miljövänlig. T.ex planera en längre resa till London för att uppleva allt man vill, istället för att flyga dit 2-3 ggr på väldigt kort tid. Eller på andra sätt försöka tänka till på ett smart sätt men som ändå passar sitt eget liv.

  Återigen, jag försöker inte vara otrevlig på något sätt. Jag är bara nyfiken på hur du tänker. Och jag tycker att du verkar vara en superhärlig tjej!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *