Belgien,  Lifestyle

Bästa dagen

Godmorgon lördag! 

Hur mår ni? Själv mår jag bra, eller, jag sov riktigt dåligt inatt så är lite trött i huvudet. Steg upp tillsammans med G idag och har precis slagit mig ned med en kopp te som står och ryker bredvid mig as we speak. Solen lyser in så fint och jag försöker verkligen ta vara på ljuset som snart kommer vara ett minne blott för några månaders tid. Man märker redan att dagarna blir kortare här, är det samma för er?

Planen för idag är att alldeles strax få i mig lite frukost för att sedan cykla bort till gymmet. Ni kan min rutin nu… 😉 Känns faktiskt skönt att vara uppe tidigare än vanligt och jag ska försöka få in det till en rutin det också. Brukar alltid sova kvar i en timma när G åker men det vill jag ändra på. Hur som helst så tänkte vi kanske åka till Ikea en sväng idag också, skulle vilja köpa en klädhängare och en växt. Sen ikväll ska vi iväg på en restaurang, vi skulle dit igår egentligen men hade inte riktigt feeling för det. Det blir nog en fin lördag trots allt!

Men vet ni! Igår efter att jag hade skrivit till er så bestämde jag mig för att faktiskt kika efter biljetter hem till Göteborg. Det har varit väldigt slutsålt denna månaden och otroligt dyrt, men till min stora förvåning så hade dem släppt fler biljetter till bättre priser så jag bokade direkt! Flyger hem den 23-26 september. 😀 Ser så mycket fram emot det nu!!! Wihooo!

Jag önskar er en jättehärlig lördag! Nu ska jag göra mig lite frukost. <3 

PUSSAR

One Comment

  • Julia

    Mysig med en sväng till Sverige <3
    Saknar dina frukostinlägg, dela gärna mer av det eller din dag i bilder där det kommer med, älskar att inspireras av frukostbilder som den frukostälskare jag är och älskar även när du delar recept som på biffarna idag :*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *