Lifestyle,  Samarbeten

Bio & Black Friday

Årets hetsigaste dag är kommen! Haha, skämt åsido, har ni shoppat nåt idag? Det har inte jag gjort men däremot har jag lite erbjudanden åt er som ni kommer få se lite längre ner i inlägget. 😉

Igår var jag, mamma och pappa på bio, vi såg A Star is Born och Jesus vad bra den var… Jag satt ett bra tag och funderade på hur den kunde vara så upp-hypad men det var verkligen en sån där film som byggs upp mer och mer och mer. Både jag och mamma satt och grät sen, sista scenen var ju bara föööör bra. Gud, ryser i kroppen när jag tänker på den! Har ni inte sett filmen så gör det!Jag köpte mitt favoritgodis! Sura S och “Supersalta”, mums. Kappan jag bär fick jag hem från Ivyrevel igår och det är min nya favorit. Den är snarlik den andra jag har från dem, men mer oversize och man får bättre plats med en varm tröja under vilket jag uppskattade rejält! 😉

När vi ändå är inne på det så har jag världens bästa erbjudande till er! Ni vet ju att jag brukar samarbeta ihop med Ivyrevel och det är för att jag genuint tycker om alla deras grejer. Det är verkligen bra kläder för pengarna!!

Om ni anger min kod “AMANDA50” i kassan så får ni hela 50% rabatt på ALLT på deras hemsida! Koden gäller enda tills på måndag så passa på nu, här under har ni länkar till mina senaste favoriter. 😉 BOOTS – Jag har dem även i vitt och detta är med handen på hjärtat dem skönaste klackarna jag äger. Jag kan ha dem till vardags och samtidigt festa loss i dem en hel kväll. Ge dem en dag att gå in dem på, sen kommer ni förstå vad jag menar, så välgjorda och snygga!VELVET BODY – vem älskar inte denna? Så sensuell men ändå stilren. ÄLSKAR.VIT BLUS – något jag saknat i garderoben! Denna kommer va perfekt för middagsdejter. Hur fin?

Självklart länkar jag även KAPPAN ovan, så snygg!

Glöm inte “AMANDA50” för 50% off! (I samarbete med Ivyrevel.com)

Idag har jag bara jobbat! Suttit framför datorn med lite grejer och smort in mig med BUS. Jag hade tänkt spela in en video men alltså LJUSET…. Får panik på att det redan börjar mörkna nu vid två-tiden? Well… Får se om det blir något av det eller inte. Jag skulle spelat in min hudvårdsrutin åt er nämligen då jag inte hann det här om dagen. Kanske får vänta tills jag är hemma i Belgien igen. Vi får se! Nu ska jag hoppa in i en dusch och se om mamma är sugen på att hänga med mig till Frölunda torg en sväng. Puss på er och trevlig helg!! 

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *