Min träning,  Träningspass

Dagens träningspass

Ni är ju sugna på att veta vad det är för övningar jag gör under alla mina träningspass. Jag trodde faktiskt att det varje vecka skulle vara samma övningar så jag blev väldigt positivt överraskad när jag märkte att det varierar varje vecka med nya övningar och nya utmaningar! Det blev genast roligare och jag ser fram emot varje vecka nu. Ni var några som la märke till att jag bara skrev ut 4 träningspass på en vecka, det stämmer men istället för att köra på tre vilodagar så har jag 1 eller 2. Jag kör på i min takt istället och hoppar på nästa veckas pass på min tänkta vilodag istället för att vänta om jag känner för det. Jag är så van vid att träna 5 gånger i veckan så för mig känns det konstigt att vila tre. Men det gör man ju som man vill!

Idag var det cardio på schemat och det utfördes på löpbandet:

5 min PW – 6-7km/h

2,5 min intervall – 12 km/h

30 min ordentligt lutande PW – 6-7km/h

5 min PW – 6-7 km/h

Detta är ett helt nytt sätt för mig att träna kondition på men jag märker att det gör nytta. Jag vill ju gärna att cardioträning ska gå fort, få det överstökat liksom. Men med en bra podcast i lurarna så rullar detta på väldigt bra också! Jag avslutade passet med lite mobility, försöker känna efter i ryggen vad som funkar och inte. Just nu går det framåt iallafall, märker att smärtan sakta men säkert släpper. Jag ska troligtvis tillbaka till fysio nästa vecka och massera och se hur det ser ut!

Tycker ni om att höra om hur det går med mitt program eller är det tjatigt? Tänkte iallafall börja skriva ut mina pass lite oftare så ni kan hänga på. 🙂 Kommentera vad ni tycker!! <3

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *