Lifestyle,  Mat & recept,  Resor

Den gamle och havet

Efter en lång dag avslutade jag min tisdag med en riktig mysmiddag ihop med Emma på restaurang Den gamle och havet. En italiensk restaurang med en galet mysig vibe. Vi bestämde oss för pasta och ett glas rödpang, vad mer kan man begära liksom? Först beställde vi dock in en magiskt god burrata som vi delade på… Alltså ja, ja, ja vad gott det var!

Min fina dejt. <3

Jag åt min favorit som är spaghetti vongole. Den var helt otrolig! Ni måste gå hit och äta om ni är sugna på riktigt god pasta alltså. 😉 Stort tips!!

Vi satt ett bra tag och tjötade på i vanlig ordning. Pratade om drömmar, framtiden och ja, allt sånt där som man pratar om med en saknad bästa vän. Efter någon timma anslöt även Alice på ett glas och sen tog jag och Emma varsin Voi hem till hotellet! Vi somnade som två små barn, gud så skönt det var.

Imorse steg jag upp tidigt med Emma för att avnjuta hotellfrukost! Sen var planen att ta mig bort till Hanna Liska PR men jag kände mig febrig och seg så jag bestämde mig för att ställa in det och ligga kvar i sängen och kolla youtube istället. Sen var det dags att röra sig mot Arlanda, och här är jag nu!

Ville verkligen hinna uppdatera er en snabbis men nu MÅSTE jag verkligen röra mig från loungen till min gate. Stressigt deluxe!

PUSS vi hörs hemma igen!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *