Mat & recept,  Min träning

En favorit i repris

Hej mina älskade!

Idag är jag på banan igen. Har varit på gymmet för första gången på nästan två veckor, oj tänker ni, jag hade ju en sån galet bra rutin innan jag åkte tillbaka hit hem till Belgien men ibland blir det inte som man tänkt sig. Jag behövde en liten vilopaus och nu känner jag mig taggad till tusen igen! Jag körde ett lättare helkroppspass som jag brukar göra när jag inte tränat på ett tag. Har jag förresten nämnt att min ländrygg krånglar lite? Funderar på om jag lyft fel någon gång när jag kört tunga marklyft… Det har hållit i sig ett tag nu, jag misstänker dock att det har att göra med att jag är svagare än vad jag varit innan i min bål och därför när jag kör tungt får ryggen åka på stryk. Så nu har jag bestämt mig för att lägga in ordentlig bålstyrka i mina pass och avstå från lite tyngre lyft ett tag. Tråkigt om jag ska var ärlig, älskar ju känslan av att ta ett PB i mark. MEN, hellre en bra och stark bål än ryggont om dagarna. Blir det inte bättre efter ett tag får jag kolla upp det helt enkelt.

Hur som helst! Passet idag gick svinbra och efteråt slängde jag ihop en av mina absoluta favoritsallader!

I salladen hittar ni: 

Blandsallad

Avokado

Purjolök

Tomat

Spetspaprika

Gurka

En halv pressad citron, olivolja och balsamvinäger

Stekta kikärtor i kryddorna: Örtsalt, limepeppar och chiliflakes (DRÖM)

Jag blandar först ihop alla ingredienser förutom kikärtorna, dem får istället svalna av efter att jag stekt dem en stund. Blanda runt allt ordentligt och sen häller du över kikärtorna på salladen! MUMS.Nu har jag smort in mig med BUS och ska sitta framför datorn ett par timmar. Ikväll är det fotboll och det är så förbannat kallt ute så jag vet inte hur jag ska klara av detta. Idag blir det lager på lager ska jag tala om, det är semifinal i cupen för killarna idag och den vill jag inte missa! Så spännande ju. 😀

Nej, nu blev tvättmaskinen klar så nu måste jag hänga upp den och köra igång en till (ja jag pratar alltid om vår jävla tvätt på min blogg).

PÖSS OCH KRAM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *