Belgien,  Lifestyle

En kväll på akuten

Lite snabba outfitbilder igår innan jag åkte bort till arenan för match! Jackan hittar ni HÄR och hoodien HÄR.

Hej fina ni!

Idag har vi en lugn söndag här hemma. Vi har sovit mest hela dagen och bara tagit det lugnt. Gustav var med om en otäck olycka igår under matchen så han är rätt slut idag. Han och en motståndare gick upp i en nickduell och slog ihop sina huvuden så Gustav fick ett stort jack i bakhuvudet. Jag som missade situationen såg inte vart skadan tog och när han leddes ut såg jag bara massa blod längs med armen och förstod rätt snabbt att något allvarligt hade hänt. 

Efter en kväll på akuten konstaterades det att han inte fått några inre blödningar eller frakturer, utan bara ett ytligt jack som häftades ihop redan på arenan (utan bedövning, fyfan alltså). Så det var ändå goda nyheter och ingen hjärnskakning fick han heller. <3 Det är i sånna här tillfällen man verkligen inser hur o-betydelsefull själva matchen var. Den gick förövrigt skit men det spelar ingen roll. Att Gustav mår bra är huvudsaken och jag är så glad att han är sig själv och att det inte blev allvarligare än det var. Min kämpe. <3

Inatt har vi båda sovit lite sådär, så vi är två trötta själar här hemma idag. Vi somnade om efter frukost och nu har vi ätit en smoothiebowl och spelat lite kort. Jag tänkte sätta mig en stund på balkongen och sen ska vi kika på fotboll i eftermiddag.

Här är en bild på mig för tio minuter sen, trött och sliten, men glad över att vi mår bra här hemma trots allt.

Ville bara kika in och uppdatera er då ni var några som undrade vad som hänt på min Instagram. Ni är så fina. <3 Ha en jättefin söndag nu så hörs vi mer imorgon, nu loggar jag ut för idag och ska pussa extra på min älskling.

STOR KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *