Lifestyle

För ett år sedan

När inspirationen tryter så tänkte jag att vi kunde köra en tillbakablick till förra året, vad gjorde jag i mars? Jag kikade igenom mitt kameraalbum och möttes av några speciella bilder som jag kände för att visa.

För er som är nya här så har jag och Gustav tidigare bott i England. Det var en rätt rörig tid men det är en annan historia i sig, här hade vi iallafall precis fått vår nya lägenhet och flyttat in! Efter någon månad på lägenhetshotell kändes det så skönt att äntligen få ett hem igen.

Vi var flitiga på att ta oss iväg ut på stan efter G’s träningar. Här skulle vi iväg på lunch, senare den dagen märkte jag att jag hade spräckt dessa byxor i rumpan…. Tur att jag hade på mig en lång jacka den dagen…. Haha!

Jag var inne i en grymt bra träningsperiod tillsammans med min vän Moa! Vi tränade efter Linn Jacobssons tränings-app och det var skitkul att göra det tillsammans! Vi möttes på gymmet varje dag vid elva och körde ett pass, sen köpte vi med oss lunch från Pret och sen traskade vi hemåt, för att sen ses på stan någon timma senare för ännu mer häng. Haha! Vi klickade verkligen under mars månad förra året, det kändes för en gångs skull som att jag trivdes ordentligt, hade ett eget sammanhang och någon att dela detta livet med. Fina Moa!

Detta var min everyday-breakfast! Havregrynsgröt med chiafrön, banan, kanel och frusen mango på. SÅ gott!

Och vi kom ännu närmre Niclas. Saknar våra middagar, det var nästan alltid tacos eller chicken tikka masala på menyn. Jag tror vi åt tillsammans typ fem gånger i veckan.

Och vi var i London alla tre! Här åt vi lunch på Novikov.

Ursäkta men hur vacker vän har inte jag? <3

Jag och Moa bestämde oss för att lyxa till det med en drinklunch en dag. Vi skippade gymmet och sågs på The Ivy och drack drinkar och åt lunch. Drinken ni ser ovan är den GODASTE drinken jag vet om. Lavender lady heter den och jag har aldrig någonsin smakat på något liknande, och då gillar jag knappt drinkar…

Sen fortsatte det med Espresso martinis i baren för att sedan följas upp av några timmars vila….

Men sen var det på det igen och vi tog med oss grabbarna på middag och en utgång! Denna kvällen var den bästa på länge minns jag. <3 Även den sista kvällen med hela gänget för vår del.

För sen åkte jag till Sverige, Gustav var på landslagsläger och jag skulle hem till familjen. Helt ovetandes om att vi inom ca 5 dagar skulle bo i Sverige tillsammans igen. Herregud, mars var en galen månad men den slutade upp med att vi flyttade till Göteborg! G gick på lån till IFK Göteborg och därmed var vårt kapitel Bristol avslutat.

Tänk vad mycket som kan ske på ett år! 

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *