Belgien,  Lifestyle

Från verkligheten

Hej från vardagsstöket!

Det har varit ett hektiskt dygn sedan jag kom hem hit till Mechelen igår eftermiddag. Flygresan gick smidigt och taxin likaså, var dock helt slut när jag kom hem men så fort jag slängt av mig resväskorna mötte jag upp Kenan som var här över dagen på en kaffe.

Resten av kvällen spenderade jag i Gustavs famn. Har saknat honom!! <3 Vi kikade ikapp Paradise hotell och sedan låg vi och pratade i flera timmar innan vi somnade i rätt bra tid, vi var så himla trötta båda två.

Och idag bestämde jag mig för att ha en riktig hemma-dag! Har packat upp min resväska, städat undan lite i gästrummet efter helgen som var, tvättmaskinen går varm och jag har lyssnat på poddar hela morgonen. Tog även emot ett paket från DOTCH studios som skickade mig en ny hoodie! Ni har kanske sett den grå som jag fullkomligt älskar? Jag längtar tills märket släpps så ni kan ta del av dem ni också. Tyvärr vet jag inte datum ännu men jag lovar att säga till så fort jag vet! <3

Denna gång blev det en ursnygg (lite) stentvättad blå färg med vitt tryck. Så snygg till hösten! 

Och här sitter jag just nu! Har planerat upp nästa veckas projekt och försökt strukturera upp allt på bästa vis, i och med att jag misstänker att mitt magkatarr smått kommit tillbaka igen så försöker jag vara noga med att inte ta på mig för mycket jobb och stress för tillfället. Det är svårt när jag just nu har massa roligt i tankarna som jag gärna hade satt igång med helst igår, men det får vara såhär nu. Tills det känns bättre!

Vad mer? Jo, vi har ju ingen soffa här hemma för tillfället! Känns så himla tomt och konstigt, haha! Vi sålde den i måndags och vi har ju redan en soffa som vi vet att vi vill köpa, jag tänkte sätta mig och kika runt på ett nytt soffbord också, det vi har nu har gått sönder så det blir helt enkelt ett litet projekt att inreda vardagsrummet framöver!

Hoppas ni får en superfin fredag! 

PUSS OCH KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *