Belgien,  Lifestyle

Fredag

– Inlägget innehåller adlinks –

Godmorgon! 

Såhär startade jag min fredag, med tända ljus i en mörk lägenhet och en kopp grönt te. Jag har haft en ganska tuff vecka där jag känt mig riktigt trött om mornarna så har knappt orkat mig upp, men igår och idag har det känts mycket bättre och jag har stigit upp när Gustav åker runt 7.20. Idag märktes det verkligen att hösten är här.. Mornarna är så himla mörka! Men jag bestämde mig för att göra det mysigt och trippade upp i mina nya tofflor (klick) och tände brasan och massa ljus. Kände ett lugn infinna sig i hela kroppen och jag fick nästan lite längtan efter julen? Så mysigt.

Började iallafall dagen där – sedan kokade jag gröt och åt det framför youtube i vanlig ordning. Jag är verkligen en liten youtube-nörd för tillfället, försöker hitta Inspo och idéer till min egna kanal och tycker det är sååå kul att scrolla igenom flödet och kika på allt möjligt.

Och för en liten stund sedan pratade jag med min bästis Lovisa på andra sidan jordklotet i nästan en timma och det var SÅ behövligt. Känner mig helt fylld med positiv energi efter denna magiska morgon. <3

Nu är det dags för gymmet och jag ska träna ben! Lägger upp passet åt er senare. <3 KRAMIS och trevlig helg!

2 Comments

  • Emelie

    Förlåt för att jag frågar, men om du målar naglarna själv, vilket märke samt färg brukar du måla då?
    Har du något tips för att naglarna ska bli hårda och nagellacket ska hålla länge?
    Kram fina du <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *