Lifestyle,  Skönhet

Gårdagens lunchevent

Igår var jag inbjuden till ett härligt lunchevent på Vau De Ville tillsammans med Evolve Organic Beauy & S5 Skincare. Två engelska hudvårdsmärken som gjorde sitt första event i Sverige! Det serverades en vegansk lunch och vi blev presenterade för båda märkena. Det var verkligen supertrevligt! Och jag måste även säga tack till Jenny och Felix på Inspoguide som hade styrt upp eventet så bra. 🙂

Här kommer en bildbomb! Alla bilder är tagna av Jenny på Inspoguide. <3

Alla produkter kändes så himla lyxiga och välgjorda, tumme upp på att allt var organic också. Fun fact om Evolve var att på alla produkter ser man vem som paketerat dem!

Det var många härliga människor på plats och ovan ser ni några av dem! Och även jag. 😉

Vi fick smaka på Vau De Ville’s nya veganska meny och maten var väldigt god! Under lunchens gång fick vi höra mer om märkena och deras bästsäljande produkter. Jag blev helt kär i en ansiktsmask i choklad…. Kan inte vänta till att få testa!

Med oss fick vi goodiebags och efter eventet stannade jag kvar för att fota lite mer med Jenny! Så kul att vi hunnit ses nu när jag varit hemma och även fått till både ett event och lite foto. 🙂 Nu är jag dock så himla redo för att komma hem till rutiner hemma i Belgien igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.