Resor

Gili Trawangan (del 2)

Dagen efter vi cyklat runt ön tog vi oss bort till en beach club/hotell som låg bara ett stenkast från vårt hotell. Vi hade fått syn på det när vi cyklade förbi och vi bestämde oss direkt för att spendera vår nästa dag där! Vi blev så besvikna över att vi inte sett detta hotellet innan vi bokade vårt men sånt händer ju, det var helt nytt så det var svårt att se när vi letade boende.

Hur som helst hade vi det hur bra som helst under dagen vi spenderade där, det var mysig musik och nästan folktomt! Så underbart.

Här är lite snapshots från vår vy från solsängen! 

Här är lite andra bilder från hotellet, det hette Hotel Lumi för er som kanske är sugna på att boka! Vi blev inbjudna att få bo där några nätter men tyvärr skulle vi åka hem då, så synd! Men jag kommer definitivt komma tillbaka dit. 😀 Beach cluben hette förresten Skinny dip.

Här ser ni vår lunch! Quesadillas med guacamole, oliver och hummus, vattenmelon med fetaost samt en capresesallad…. MUMS! <3

Efter ex antal timmar i solen tog vi oss ned på stranden en stund, tog lite bilder och njöt av den fina vyn.

Se så fint :’) Bikinin jag bär kommer från Meloonpro

Vi bestämde oss ganska direkt att vi skulle tillbaka och äta middag och kika på solnedgången på samma Beach club igen. Tyvärr var vi lite besvikna på middagsmenyn men det gjorde inte så mycket.

Ett magiskt dygn, verkligen. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *