Kärlek,  Lifestyle,  Tankar

Havet, tankar och bröllopsdag

Godmorgon! Hur mår ni?

Med mig är det fint, vaknade dock upp av att någon klippte häcken här utanför fönstret… Det höll på i en timma och det är väl inte det bästa sättet man önskar att vakna på, haha! Tillslut steg jag upp och gjorde frukost och satte igång kaffe.

Gårdagen var så himla mysig. Jag tränade som ni vet, sen fixade jag lite här hemma, tittade på serier och myste runt. Vid halv fem tog jag spårvagnen till Mölndal och blev upphämtad av Lovisa. Vi åkte till Ica Maxi för att köpa med lite middag och sedan styrde vi bilen mot havet. Vi hamnade på Smithska udden, där satt vi och åt vår goda mat, pratade om livet och skrattade. <3 Så mysig kväll!Efter några timmar släppte hon av mig hemma hos mamma och pappa. Jag behövde hämta lite tvätt som jag hade tvättat dagen innan, så det gjorde jag och hängde lite med dem också. Jag kom hem till lägenheten runt nio och då hade jag typ världens mysigaste ensamkväll. Jag gjorde ansiktsmask, rensade kläder och lyssnade på Bianca Ingrossos sommarprat som berörde mig väldigt mycket. Har ni inte lyssnat på det så borde ni verkligen göra det!

Innan jag somnade lyssnade jag på “Sand” – med Molly Sandén och låg och tänkte på livet. Jag är så tacksam över allt som jag har runt omkring mig, mina fina vänner, min familj och min älskade pojkvän. Det är väldigt viktigt för mig att få stanna upp och få tänka ibland, när jag mådde som sämst under förra året var det det jobbigaste jag visste, att stanna upp, även om det hjälpte mig att reda i mina trassliga tankar och min ångest. Nu idag tycker jag det är så himla skönt att bara få sätta igång en låt som berör mig, som jag vet att jag kan gråta till, få tänka och få fundera på livets största frågor. Det lugnar mig. Det var precis vad jag behövde igår. <3 Idag vill jag passa på att gratta mina älskade föräldrar på deras 26e bröllopsdag. NI är kärleken, ni är så fantastiska som fortfarande håller ert vackra förhållande så spralligt och kärleksfullt. Ni förstår inte vilka förebilder ni är för oss. <3 PUSS

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *