Lifestyle,  Resor

Helgens planer

Jag tänkte att det kunde vara kul för er att få ta del av vad jag ska hitta på nu under min vistelse i Sverige. Jag stannar ända till på onsdag så det blir ju inte riktigt “helgens” planer meeen jag kom inte på något bättre att skriva… Hur som helst, det är ett par händelserika dagar jag har framför mig och här kommer mina planer:

Idag (fredag): Hotellfrukost med Emma, check! Nu – förbereda/fota/skriva ihop ett samarbete. Sen ge mig ut på stan en sväng för några ärenden och eventuellt möta upp Jenny igen! Ikväll sover jag hos Emma och vi ska ut och bubbla. MYS.

Lördag: Stros i stan med Emma på förmiddagen. Sedan tar jag tåget till Gbg. Jag har planer på att bara mysa med familjen, har inte träffat dem sedan i Januari och jag kan knappt vänta. <3 

Söndag: MYSA. Träna. Vill bara spendera en dag med mamma och pappa! 

Måndag: Träffa upp Hanna för frukost/brunch i stan! Vi ska planera och brainstorma om lite framtidsplaner som kan vara på g. 😉 Sen vill jag träna! Får se vad resten av dagen tar mig.

Tisdag: Jag tar morgontåget till Stockholm igen! Ska på ett event på Vau De Ville, därefter möter jag upp Emma igen så ska vi unna oss en hotellnatt ännu en gång. Livet!

Onsdag: Lugn morgon för min del, sen tar jag mig till Arlanda och flyger hem till Belgien igen vid 15!

SÅ det blir en helg/vecka blandat med både jobb och kvalitetstid. Saknar min familj så galet mycket just nu så det ska bli så mysigt att få komma hem. Längtar till maj när det vankas längre semester hemma i Sverige och vi får spendera mer tid ihop.

Med det sagt önskar jag er en supertrevlig helg och jag hoppas ni saknat mig här på bloggen! Jag har iallafall saknat att skriva. <3

PUSS 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *