Belgien,  Inredning,  Lifestyle,  Mat & recept,  Träningspass

Helgkänslan

Kolla in det vackra eftermiddagsljuset som vi har i vårt sovrum… Älskar att ha en lägenhet med så mycket ljusinsläpp. <3

Hej mina fina!

Det är lördag och äntligen helg! Under hela april kommer vi få lite helgkänsla då G till ovanligheten är ledig under helgerna denna månaden. Serien är ju slut och just nu tränar dem inför cupfinalen som spelas den 1a maj i Bryssel. Det är därför vi är tillbaka här i Belgien igen! Ni var några som undrade när vi får vår riktiga semester och om detta var den ända vi kommer att få. Nej, vi får hela maj och någon vecka in i juni ledigt också! Det ska bli underbart. Men först hoppas vi på en vinst i cupfinalen!

Vår lördag startade dock inte med en sovmorgon. G har en känning i hälsenan så han behövde in på behandling tidigt imorse så då steg jag upp och åt lite frukost och sen blev det gymmet för mig.

Måste förresten tipsa om dessa linnelakan som vi har! Dem kommer från H&M Home och är helt underbara att sova i. Både jag och G tycker det! Dem finns att köpa HÄR. <3

Idag blev det ett kort men otroligt intensivt cardiopass. Såhär la jag upp det:

– PW 5 min (ca 6-7km/h)

– Löpning 15 min (10km/h)

– Rodd-intervaller (30 sek on, 15 sek off. 9 intervaller, totalt 6:45 min) Jag använder alltid appen “seconds” när jag kör HIIT eller Intervaller!

– Crosstrainer 10 min 

STRETCH

När jag kom hem slängde jag ihop denna smoothien på ett knyck, var så hungrig, jag blir alltid extra hungrig efter cardio så då brukar jag vara noga med att få i mig något ganska direkt efter passet så man inte blir vrålhungrig sen.

I smoothien hade jag:

1,5 dl frusen mango

1 näve frusen bladspenat

1/2 lime

2 dl soyamjölk

1 dl naturell yoghurt

kokosflingor

1 banan

Nu har jag duschat och tänkte göra mig redo för dagen! Eftersom G är skadad vill vi inte utmana ödet och ge oss ut på stan, men vi behöver göra ett ärende på Media Markt så det lär vi fixa idag. 🙂 Annars ska vi bara mysa. Längtar mest till morgondagen då det ska bli 20 grader och sol!!!

Hoppas ni får en underbar helg finaste ni! PUSS på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *