Belgien,  Lifestyle

Hemma igen!

Godkväll hörni! 

Det blev en liten ofrivillig paus här i några dagar, är ledsen för det! Det har bara gått i ett sedan jag kom hem till Belgien igen så jag har liksom behövt landa lite. Det var otroligt mysigt att få krama om kärleken på flygplatsen i lördags, som jag saknat honom. En vecka kändes lång denna gång, ibland är det lättare och ibland svårare, och denna vecka var verkligen en längtan-vecka. Men så får det lov att vara också! 

Ända sedan jag kom hem har vi verkligen bara MYST! Lördagen gick åt till att ta en lång nap och på kvällen vankades det sushi framför vår favoritserie just nu. Söndagen följde samma spår, G var ledig så vi spelade Crash (vår nya besatthet, vilka barndomsminnen!!) och pyjamasen var på enda fram till klockan tre. Då tog vi tag i dagen och åkte bort till en av få affärer som är öppen på söndagar, en inrednings/trädgårdsbutik för att köpa julpynt! Inte visste vi att det var så galet stort här i Belgien, haha. Dem ÄLSKAR verkligen julen här, det var som att stiga in i en glittrande värld där inne. Det var väldigt svårt att ens fästa blicken på något man gillade, men efter lite tålamod kom vi hem med en del grejer som redan fått flytta in här i lägenheten. Jag ville egentligen börja pynta vid första advent men eftersom vi får besök i helgen så kände jag för att tjuvstarta.. 😉 Men på söndag, första advent, åker granen upp! 😀 Den ska införskaffas i veckan. Än så länge är det mest röda ljus som flyttat in, det är mycket kvar som ska göras så jag hoppas vi blir klara med det nu i veckan som sagt. Denna bild är från morgonens frukost, vi gjorde det enkelt och åt äggmackor. Vi har förresten fått hem en beställning från Scandi-kitchen med massor av svensk mat! Att få njuta av Bregott och jul-kavring var överdrivet gott, haha! Tips om ni bor utomlands, Scandi-kitchen (LÄNK).

Resten av dagen har gått i ett. Jag spelade in hudvårdsrutinen för en gångs skull och jag hoppas verkligen att den blev bra! Det kan dock vara så att man hör för mycket utifrån då dem bygger här utanför oss… Så irriterande!! Vi får se helt enkelt. Vid tre hade jag tid för att göra nya naglar och det var lika mysigt som vanligt, ni ska få se dem imorgon tänkte jag! 🙂 

Efter naglarna gick jag en sväng till H&M Home för att köpa ännu lite mer julpynt! Jag skulle kunna gå runt i timmar och bara titta på allt pynt, farligt roligt tycker jag… 😉 Nu väntar jag på att G ska vakna från sin nap och sen måste vi iväg och storhandla… Tråkigt men behövligt! Det ekar tomt i vår kyl just nu.

Hoppas ni haft en underbar helg och måndag! Puss på er!

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *