Belgien,  Lifestyle

Hemma igen

Sååå vart man hemma igen. <3 Flygresan igår gick bra, det var massor av härligt och taggat folk som skulle till Tomorrowland på samma flyg, avundsjuk man blev!! Hela flygplatsen var full av festivalfolk, sån himla härlig stämning. Tyvärr var det något tekniskt fel med banden som väskorna kommer på så jag fick vänta på min väska i en och en halv timma….. LAGOM segt. Var så arg och irriterad och varm i den stunden, det var minst fem flyg som väntade på sina väskor på samma band, ni kan ju tänka er hur mycket folk det var… Jaja, tur att jag tillslut fick dem så jag kunde möta upp min taxi och äntligen få åka hem. <3 Tanken var att Gustav skulle hämta men det blev ändrade planer.

Ni kan inte förståååååå hur underbart det var att få kliva innanför dörren och få kyssa ihjäl min älskling efter nio dagar ifrån. Har saknat honom så galet mycket denna gång, vet inte varför men det har liksom legat och gnagt inom mig hela veckan på ett helt annat sätt än vanligt. Är så glad att jag äntligen är hemma även om jag har haft LIVETS resa. <3 Borta bra men hemma bäst!Nu har jag ätit upp min frukost och lyssnar på musik medan jag bloggar. Jag försöker att inte smälta bort här hemma. Det är 34 grader här i Mechelen och det är nog det sjukaste jag varit med om, okej det var varmt i Grekland också men denna värmen är verkligen JOBBIG. Vi bor ju dessutom på takvåning och det gör att lägenheten blir SÅ varm… AC:n funkar men hjälper liksom knappt. Haha, jag kan inne förstå hur Gustav kan träna i denna värmen?! Galet.

Idag ska vi hämta upp lite balkongmöbler och skruva ihop våra sista matsalsstolar. MÅSTE köpa ett tvättställ också så ska försöka ge mig ut i denna värmen och köpa det så vi slipper hänga tvätt över hela lägenheten haha. Vill kunna torka tvätten på balkongen när det ändå är så galet varmt ute.

Hoppas ni får en magisk dag! PUSS OCH KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *