Videor

JAG ÄR TILLBAKA!!!

Sooooom vi har längtat!!! Äntligen är jag tillbaka på youtube igen. 😀 Det har varit så galet svårt att komma igång och jag har verkligen fått överlägga vad jag vill med mina kanaler, ni verkar ju tycka om min youtube så tillslut kändes det rätt att börja igen.

I denna video får ni hänga med på en riktigt varm sommardag hemma hos oss i Belgien. Jag är ledsen att jag kanske är lite stel ibland men det är fasen svårt att vara bekväm framför kameran igen, haha! Det släpper med tiden såklart.

Hoppas ni uppskattar att jag är tillbaka! Jag letar fortfarande efter en klippare så OM du känner dig sugen på att hjälpa mig med det så får du gärna maila mig på amanda.franzen@hotmail.com eller skicka iväg ett DM på Instagram @amandafranzeen.

Ge gärna videon en like och glöm inte att prenumerera på min kanal! <3

PUSS

6 Comments

  • Maria

   Hej Amanda!
   Tycker du är så fin och snygg i alla klädesplagg du lägger upp på!
   Skulle vilja be dig om du kan lägga upp dina favorit-bhar på dig, jag tror jag har samma storlek som dig och skulle vilja se hur de sitter på dig😀
   Puss på dig!

 • Emelie

  Heej finis, måste fråga en pinsam fråga men vafan

  Har u något tips på en ra deo, eller vad använder du själv för deo, för att INTE få lökringar under armarna i denhär värmen?
  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *