Lifestyle,  Resor

Kvalitetstid

Hej på er!!!

Hur mår ni? Med mig är det bara fint. Har haft ett par underbara dagar i Kalmar och på Öland och jag känner mig så himla utvilad och fylld med energi. Så skönt! Passade på att knappt använda mobilen under dagarnas gång och har faktiskt haft den mestadels på flygplansläge. Något jag uppskattar enormt!

Jag kom ju fram i tisdags och då hämtade Gustav och hans storebror Philip upp mig på Kalmar Station. Vi åkte hem till Philip och hans sambo för att ha en mysig middag med deras mamma och sambo. Det serverades porterstek, potatis och brunsås. Snacka om gott! Var längesen jag åt det. Sedan spelade vi “med andra ord” och “galenpanna” hela kvällen och hade det jättemysigt!

Dagen därpå hämtade vi G’s pappa i Kalmar och när vi väl var hemma igen så gick vi en långpromenad i skogen. Luften var sådär krispigt frisk och att bara pälsa på sig och gå en mil var precis vad vi alla ville göra. Det var längesen jag gick långpromenader men vi gjorde det mycket förr när jag var liten och jag älskade det.

När vi väl kom hem igen gick solen ned och frusna som vi var kröp vi in i huset och värmde massa rester av all julmat. Vi åt länge och pratade om livet. En härlig dag.

Igår spenderade vi hela dagen ute på Öland hos G’s mamma med sambo, det blev en riktig slappardag. Precis som vi ville. Eftersom vi inte ofta kan komma hem till Kalmar och Öland så är det alltid lika mysigt att komma dit och bara slappa, inte ha några planer utan bara ta dagarna som dem kommer.

Nu sitter vi på tåget hem till Göteborg och ska spendera resterande dagar tillsammans där! Gustav åker tillbaka till Belgien den 1a januari, så dessa dagar ska vi passa på att träffa min familj och våra vänner. Ser fram emot det! <3

Hoppas ni har det lika bra som jag! PUSS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *