Belgien,  Lifestyle

Let’s go home

Hej från Landvetter! Jag sitter här och försöker jobba ihop lite inlägg från veckan som varit i Grekland. Jag vet att jag sa att bloggen skulle vara igång under resan men jag fann ett sånt lugn under resans gång så jag valde att släppa det. Skönt faktiskt men nu saknar jag att skriva igen!

Vi landade i Sverige igår vid fyra, mamma och pappa hämtade upp oss och vi körde sedan hem Lovisa. SÅ jobbigt att säga hejdå till henne… Vi vet ju inte hur lång tid det tar tills vi ses igen men förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge. Vi åkte sedan hemåt, jag tog tag i lite tvätt och sedan fick jag skjuts till gymmet. Brände av ett SÅ bra benpass, avslutade med lite latsdrag och rodd för att aktivera ryggen bara, jag och Lovisa har ju tränat på väldigt bra i Grekland och jag vill inte släppa den rutinen. Nu jäklar vill jag bara fixa ett gym i Mechelen och köra igång som vanligt igen.

Nu längtar jag bara efter att få komma hem till min älskling. Kan knappt bärga mig till att få krama om honom på flygplatsen om några timmar. <3

Hoppas ni får en underbar dag så hörs vi senare. PUSS

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *