Kärlek,  Lifestyle,  Resor

Livet på bästkusten

Älskade ni, jag lever mitt bästa liv just nu. Dagarna här på Strana är guldklimpar allihop och jag är så glad över att jag bestämde mig för att åka hit trots allt. Vi har haft kanske sommarens bästa dagar både igår och idag och imorgon väntas några timmar av lika underbart väder innan åskan väntar… Men det hör till. Ingen västkust utan åska.

Här kommer en bildbomb från igår och idag!

Igår (fredag), spenderade vi hela långa dagen på klippan. Solade, badade och bara njöt av den otroliga värmen som hittat hit. Det var 22 grader i vattnet och man behövde doppa sig varannan kvart. Underbart är bara förnamnet!

På eftermiddagen drog jag mig ut på en springtur, avslutade sedan med en HIIT cirkel på altanen samt lite mage. Var helt slut efteråt!

Pappa lagade lax i ugn med en stor, matig sallad till. Simpelt men gott, föredrar simpel och enkel mat när det är så varmt ute. Vi åt detta på altanen och sedan bestämde vi oss för att gå en promenad runt hamnen i solnedgången.

Och sedan blandade vi ihop varsin aperol och satt uppe länge och pratade. Det var så mysigt. Precis dessa stunder man uppskattar när man inte får träffa sin familj så mycket. <3

Idag:

Morgonkaffet i högsta hugg <3

Har spenderat dagen exakt precis såhär. I solen, på klippan, en repris från igår. <3

Min bikini kommer från Molly Rustas kollektion för Chiquelle Swimwear, ni hittar den HÄR.

Solglasögon från Gina Tricot, slutsålda tyvärr!

Och nu är jag nyss hemkommen från en löptur. Det var så vackert ikväll! Önskar jag kunde ta med er alla hit så ni fick uppleva samma sak. Som ni märker kan jag inte sluta använda orden magiskt, vackert och fint… Haha. Det är verkligen tre ord som beskriver denna plats.

Men nu hörni, måste jag sätta igång Gustavs seriepremiär på datorn, och så väntas middag! <3

Hoppas ni haft en lika bra dag som jag! PUSS

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *