Belgien,  Lifestyle

Lördag

Godmorgon älsklingar!

Det är lördagsmorgon och jag har nyss ätit upp min frukost. Det blev riskakor med keso och tomat på, med ett glas juice. Har suttit och kikat på serier under tiden och nu ska jag alldeles strax göra mig i ordning för dagens ärenden! Jag ska till salongen för att göra nya fransar och sen ska jag fixa lite saker på stan.

Ni var några som frågade om jag inte skulle prova lash lift istället för förlängning. Jag var ju inne på att prova det men jag har faktiskt hört så himla många skräckhistorier (okej överdriv men ändå) om det så jag har inte vågat! Folk säger att man blir ännu mer beroende av att göra lash lift eftersom när det växer ut nya fransar så växer dem rent ut sagt åt alla håll och kanter, och jag har även hört många som fått betydligt tunnare och kortare fransar av det, så nej, jag har bestämt mig för att hålla mig till förlängning då jag inte upplever att det skadat mina egna fransar alls.

Har ni upplevt att lash lift förstört era fransar? Dela gärna med er!!

Igår var Gustav ledig så vi åkte till Antwerp för att byta ett par byxor han köpt och sen tog vi en lunch på ett relativt nyöppnat ställe som hette Munch! Ett hälsohak med allt möjligt gott. Vi blev positivt överraskade båda två, så dit kommer vi nog absolut gå igen!

Resten av fredagen bestod av storstäd. Lägenheten var stökig som bara den så det blev en ordentligt vända. Man älskar ju känslan efteråt… Herregud! Jag avnjöt sedan ett glas vitt i soffan tillsammans med G framför lite svensk tv. En fin fredagskväll! 

Senare idag får vi besök av Gustavs pappa! Vi får se vad vi hittar på men känner jag oss rätt så blir det en lugn lördag. 🙂

Hoppas att ni har en underbar helg! Vi hörs snart. <3 KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *