Lifestyle

Måndag

– Inlägget innehåller adlinks –

Hej vänner! 

Hur mår ni? Med mig är det bra. Igårkväll kom ångesten som ett brev på posten. Känslor som behövde redas ut, att semestern är slut och att jag helt plötsligt skulle sova ensam efter ett väldigt långt tag. Det blev lite mycket för mitt huvud. Men något jag lärt mig med åren är att acceptera min ångest, försöka låta den skölja över mig och kanske gråta lite. Det brukar alltid kännas bättre efteråt. Det känns skönt att jag kan hantera den nu för tiden, förr kunde jag få panik och stänga ute det, tills det kom som en bomb istället… Inte bra. Nu vet jag med mig att om jag låter den komma så kan jag fundera över anledningen till varför den kommer, och sen vet jag att dagen efter kommer kännas bättre.

Idag sov jag ut. Jag hade svårt att somna igårkväll så det blev rätt sent. Men jag lät mig ligga kvar en extra timma i sängen och sen gav jag mig ut på en löprunda innan frukost. Det var SÅ skönt. Verkligen befriande. Solen sken och ljuset som letar sig fram genom skogen är så fint om mornarna. När jag kom hem gjorde jag min sellerijuice och en iskaffe, och lite riskakor till det.

Efter ett par timmars jobb så hämtade Paka upp mig så åkte vi in till stan för en lunch. Jag köpte med mig en sallad från Deli och sen slog vi oss ned vid kanalen.

Magisk dag i Göteborg idag!

Sen gick vi vidare till Da Matteo för en kaffe och på vägen fick jag med mig ett par nya solglasögon från Chimi eyewear. Ska visa er bättre imorgon!

Linneskjorta – HÄR // Bikerbyxor – liknande HÄR // Solglasögon – HÄR

Och nu är jag precis hemkommen från en sväng på Frölunda torg. Behövde köpa en ny resväska. Så nu är det gjort också! Skönt. Känner mig faktiskt väldigt redo för att åka hem till Belgien nu. Trodde inte jag skulle känna så men nu när G kommit hem till lägenheten blev jag nästan lite avis… Saknar vår säng, kaffemaskin, terasserna och vårt badkar… 🙁 Haha, det är inte lätt när det är svårt… 😉 Men jag ska försöka njuta av dagarna som är kvar hemma i Sverige. Imorgon ska jag in till stan och träffa Li över en fika och sen ska jag träffa min vän Philip och till sist Ebba. Blir fullt upp men är sååå redo för att samla på mig lite bästis-energi <3

Hoppas ni haft en magisk måndag! 

PUSS OCH KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *