Lifestyle,  Resor,  Tankar

Mardrömsavslut på en magisk vecka

Så var den veckan över! 

Lite ont i hjärtat får man när man tänker på hur fort tiden flugit fram under veckans gång. Dock är varje minut värdefull när vi får göra resor ihop och att tiden gått fort är bara ett tecken på att vi njutit. Är så tacksam över att vi kom iväg och att det blev just Grekland som ligger oss båda så varmt om hjärtat.

Jag har svårt att acceptera att livet snart återgår till det vanliga. Med fotboll, rutiner och Belgien. Vår första långsemester ihop har varit helt otrolig och tiden hemma i Göteborg och på Öland är så himla värdefull. Jag har sagt det innan men säger det igen, att vara hemma tillsammans i Sverige nu för tiden är som en helig grej i vårt liv. Att få umgås med våra nära och kära och inte anpassa oss efter någon fotboll.

Nu är semestern snart över och på lördag åker Gustav redan tillbaka till Mechelen. Jag kommer stanna ett par dagar till och sedan åker jag nedåt också. Vad fort det har gått! Känns som igår vi packade väskorna hemma i lägenheten med en månads semester framför oss, imorgon är det just en månad sedan vi faktiskt åkte från Belgien. Men jag är så himla nöjd i hjärtat och själen. Det har varit så viktigt med en rejäl semester för oss båda två.

Men…. Efter en helt magisk vecka på Samos fick vi det hemska beskedet om att vi blivit ombokade på vårt flyg hem till Göteborg. SÅ av ca 200 personer har åtta personer slumpmässigt valts ut för en helvetesresa hem istället, och såklart är vi två av dem där åtta stycken.

I skrivande stund befinner vi oss alltså i Prag. Och här ska vi spendera HELA vår dag. Vi flög hit vid nio imorse och vårt “connecting flight” (som jag verkligen inte skulle kalla det) går inte förrän vid åtta ikväll. Förstår ni alltså att vi ska spendera åtta timmar på en flygplats? Det blir för krångligt att ta oss ut härifrån så istället får vi se det som tid att jobba på, för min del, och se massa serier och döda timmar i loungen…

Men det är bara att bita i det sura äpplet och göra det bästa av tiden helt enkelt! 

Nu längtar jag bara hem till Göteborg, vi ska ha ett par magiska sista dagar där tillsammans, med vänner och familj. Åh, nyp mig i armen. Vill stanna tiden och ha det såhär väldigt länge. Det är dessa tider det verkligen blir påtagligt vilket liv man lever.

Hoppas ni har en bättre tisdag än vad vi har! 

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *