Resor,  Tips & hjälp

Mhares Sea Club

Här kommer ett Mallis-tips! 

Nu var det ju ett tag sedan som jag var på Mallorca med Elsa. Men jag kan inte låta bli att tipsa er om detta magiska ställe ändå! En dag tog vi en taxi ut till en beachclub som hette Mhares Sea Club, det tog ca 30 minuter från Illetas (där vi bodde), men det var det SÅ värt!! Vi hamnade på en helt otroligt vacker plats med utsikt över havet. Detta blev nog faktiskt min favorit, tyckte verkligen om denna beachclub. Det fanns både pool och hav, det enda som var lite jobbigt var att man behövde gå ned för några trappor varje gång man ville bada i havet, och just denna dagen bjöds det på över 35 grader… Och poolen svalkade inte lika mycket, så vi hade gärna haft havet närmre men jag älskade detta stället ändå.

I priset av en solstol ingick ett glas cava samt lite frukt, himla trevligt!

Vi beställde även in lunch direkt till solstolarna men man kunde också boka ett bord inne i deras restaurang om man ville. 🙂 Maten var jättegod men Elsas tonfisksallad var helt galet liten… Så om ni är hungriga, ta inte den, haha!

Jag älskade även hur bohemiskt och fint det var. Färgerna var precis i min smak! 

Hur vacker utsikt? <3

Tipsar starkt om att ta sig hit om ni är på Mallis. Jag kommer definitivt att komma tillbaka hit. Som sagt, en ny favorit! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *