Belgien,  Lifestyle,  Mat & recept,  Min träning,  Träningspass

Min gårdag

Hej älskade ni! 

Hur mår ni? Med mig är det bara bra och jag sitter för tillfället och skriver till er i soffan med en kopp kaffe bredvid mig. Jag laddar upp för dagens träningspass som är mage och HIIT, så taggad! Men först tänkte jag uppdatera er om gårdagen. Jag och G hade sovmorgon men efter frukost åkte jag till gymmet. Det var överkropp och cardio på schemat och det gick superbra!

Såhär såg passet ut:

5 min PW

Överkropp:

Rotor cuff warm up (utåt)

Rotor cuff warm up (inåt)

Seated Arnold Press (min nya favorit!!)

Face pull

Cable lat to tricep push down 

Single arm cable pulldown

Bicep curl

2 övningar för mage som är svåra att ens skriva här

Cardio:

10 min PW

5 min jogg 

5 min sprints

5 min jogg

15 min rejält lutande PW

När jag kom hem åkte vi direkt för att veckohandla. Bästa känslan att fylla upp kylen med god mat! Sen tog jag en dusch och fixade mig lite. Vi gick ut en sväng i det fina vädret och fotade min outfit oså. 

Det är liksom 18 grader här nu! Helt sjukt. Men vi njuter! Eller, jag iallafall. Gustav har sån sjuk pollenallergi så han försöker hålla sig inomhus. Ni har förresten frågat hur han mår efter helgen och det går framåt! Han mår bra och såret läker på. Vi har varit hemma och vilat både i söndags och igår, idag ska vi båda till gymmet nu på eftermiddagen. SÅ han är på g igen! Bara såret som ska läka ordentligt nu.

Hur som helst, igårkväll kom Mike hem till oss så hade vi en mysig grillkväll. Vi grillade kyckling, fetaost-fyllda paprikor, majskolvar och sen slängde vi in potatis i ugn. SÅ gott var det. Helt sjukt!Och idag blir det inga spännande planer! Bara vardagen som rullar på som vanligt. Jag ska som sagt till gymmet och ikväll ska vi nog bara hålla oss inne och laga någon god mat. Eller kanske restaurang? Vi får se vad vi orkar.

Hoppas ni får en superfin tisdag mina vänner! <3 KRAMIS

One Comment

  • Mathilda

    Hej!
    Jag undrar vad du gör när Gustav är på träningar osv? Jobbar du bara hemifrån med dina sociala kanaler eller gör du något annat? Har du haft lätt för att hitta kompisar i Belgien att hänga med och isf hur har du träffat folk???‍♀️?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *