Belgien,  Lifestyle

Mina senaste dagar

Hej finisar! 

Hoppas ni haft en bra helg. Min har varit väldigt lugn då vädret varit totalt katastrofalt samt att vi faktiskt ännu inte riktigt kan göra annat än att mysa hemma. Vi har gått några vändor till affären, köpt godis, myst framför Love Island och Innan vi dör, och ja… ätit god mat och bara varit! Jag har också hunnit med att träna både i fredags och i lördags.

Haha, att dem har speglar i vår mataffär <3

Detta är vår favoritfrukost just nu! Vi gör den varje morgon om vi har tid. Äggröra med purjolök i, en avokado-halva samt ett rostat bröd med ost och gurka, kaffe och juice. Voila! Så himla gott och fräscht. Vi har ju inte ätit ägg sedan i oktober men nu saknade vi det faktiskt lite grann, annars håller vi oss fortfarande till mest vegansk/vegetarisk kost vilket funkar toppen. 🙂 Vi har som sagt inte satt någon stämpel på hur vi äter men vegetariskt funkar toppen för oss. Vi äter fisk och skaldjur ibland, men kyckling och kött har vi inte ätit på flera månader.

Hur ser er kost ut?

Såhär såg jag ut idag! 

Idag hängde jag med Gustav till sin rehab en stund, ni som följt mig länge vet ju att jag är sugen på att plugga till sjukgymnast så jag tycker alltid det är kul att följa med och kika. Dessutom älskar jag att se hans framsteg såklart!

Efter det har vi bara varit här hemma och myst, jag har jobbat lite med ett projekt ni kommer få ta del av i veckan och nu tänkte vi laga middag. Det blir potatis och purjolökssoppa, det har blivit en favorit här hemma. 😀 Vi äter det minst en gång i veckan just nu.

Så, nu ska jag skynda ut i köket och börja laga mat. Vi hörs mer imorgon!

5 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.