Belgien,  Lifestyle,  Min träning,  Träningspass

Mitt första PT-pass

Hejhopp måndag och ny vecka! 

Har ni en bra dag hittills? Min har varit väldigt bra. Som ni vet så började jag äntligen att träna med min nya PT idag och jag var så galet nervös när jag vaknade imorse, vet faktiskt inte varför, men jag har ju inte riktigt haft någon som “styrt” över min träning på det viset sedan jag spelade fotboll. Dessutom var det min allra första gång med en PT och det kändes helt enkelt väldigt nervöst! Gustav skjutsade mig till gymmet och vid halv tio började jag passet, idag tränade vi ben!

Och vet ni vad…. HERREGUD vad jag älskade det!!! Min PT Janic är verkligen så jäkla duktig och han pushade mig på helt rätt sätt tycker jag. Jag blev väldigt imponerad över mig själv och över hur mycket jag egentligen orkar, ett bevis på att jag verkligen behövde den här hjälpen för att plocka fram den där extra styrkan inom mig igen. Är helt övertygad om att detta kommer bli hur bra som helst och jag är så taggad för resten av veckans träningspass!

Här kommer dagens pass:

10 min crosstrainer (uppvärmning)

Marklyft 4×12 

Front squats 4×12 + sista setet skulle jag pausa i 90 grader i en sekund och sen upp explosivt

Benpress 4×15 (långsamt nedåt och explosivt upp)

Utfallsgång med hantlar 4×10/ben

Skater jumps 2×30 

Som ni ser var det mycket basic-övningar men det är oftast dem som ger mest tycker jag. Dessutom la han till lite tvister hit och dit ibland för att chocka musklerna ännu mer. Jag kan ju bara säga att spysmaken smög sig på efter benpressen, jävlar i havet vad STARK jag kände mig där, men också helt skakig efteråt, haha!

Summa kardemumma så var det en väldigt nöjd och trött Amanda som sedan åkte hem och i princip slängde i mig min proteinsmoothie. 😉

Och resten av dagen har jag sett ut såhär! Gustav har varit ledig så vi åkte en sväng till Media Markt och sen beställde vi hem lunch från ett favorithak här i stan, det blev en supergod veggie bowl för min del.

Ikväll tänkte vi prova att laga en thaigryta med tofu och kokosmjölk (DETTA receptet) och bara mysa. Jag har varit helt slut efter min träning hela dagen, haha! Så det blir definitivt en lugn kväll. <3

Hoppas ni haft en fin dag! <3 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *