Belgien,  Lifestyle

Mitt i livet

Godmorgon!

Det är tisdagsmorgon här och vi har nyss ätit upp vår frukost här hemma. Vår vän Mike är här och hälsar på från England och det är så himla mysigt att få träffas igen, vi har saknat honom så mycket. Igår åt vi pizza och tog ikapp massa snack efter en månad isär, han och Gustav spelade ju tillsammans här i Mechelen innan men nu bor han som sagt i England. Saker kan ändras galet fort i denna värld! Men kul att få ha vänner som bor lite överallt i världen.

Idag tänkte vi bara ha en lugn dag tillsammans! G är på träning och jag ska strax till gymmet jag med. Sen ska jag och Mike luncha någonstans innan han ska dra sig iväg igen. Jag och Gustav måste sätta oss och boka någon härlig resa inför helgen också! Vi har så himla svårt att bestämma oss för vart vi ska åka… Vi vill helst till något varmt iallafall. Vi får se vad det blir helt enkelt!

Det känns så himla tråkigt att uppdatera er här nu när det inte sker särskilt mycket i livet. Jag lever på i min vardag, tränar, äter och jobbar. Trivs väldigt bra med det faktiskt men känns inte som det är särskilt kul för er att höra om. Jag ska iallafall ta tag i att filma en hudvårdsvideo nu i veckan så ni kan få ta del av min magiska hudvårdsrutin!

Hur som helst så önskar jag er en magiskt tisdag hörni!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *