Min träning,  Träningspass

Mitt nya träningsupplägg!

Hej mina älskade! 

Nu var det ett par dagar sedan vi hördes. Vi har ju haft besök som ni vet, och därefter har vi bara chillat. Gustav och hans lag vann sin semifinal i cupen så nu blir det final senare i maj! Så himla roligt för dem, senast var tydligen för nio-tio år sedan. Galet kul!

Men mer om det sen! För nu tänkte jag berätta om mitt nya träningsupplägg jag börjat med. Jag har under en väldigt lång period inte haft något speciellt veckoschema, mest kört på vad jag varit sugen på och sådär. Nackdelen med det är att jag lätt tappade motivationen pga att jag inte visste innan vad jag skulle göra på gymmet. Träningen för mig är ju inget måste, vilket jag tror ni vet vid detta laget om ni läst min blogg ett tag. Jag tränar för att jag älskar känslan, det är mitt största intresse och även det jag ser mig själv jobba med i framtiden. MEN, även jag behöver ibland en push framåt för att utvecklas. Vi alla behöver det. Och nu kände jag för att ta tag i detta och då bestämde jag mig faktiskt för att köpa ett träningsprogram!

Jag följer några få fitness-profiler på min Instagram och flera av dem erbjuder träningsupplägg och annat sånt. Ni kanske vet att jag under ett tag följde Linn Jacobssons (@linnjacobsson) app tillsammans med Moa i England. Det var så himla kul att köra lite annat och inte ha helt egen kontroll över övningar och upplägg.

Denna gång valde jag att gå med i Fitplan appen! Där kan man finna hur många olika träningsupplägg som helst som flera olika atleter gjort. Jag personligen valde att gå med då jag varit sugen på att prova Linn Löwes (@linnlowes) upplägg hon har där. När jag kikade igenom appen fann jag massor av andra roliga upplägg som jag nog kommer att prova framöver! MEN, jag valde ändå att börja med ett av Linns upplägg som heter Booty x Body Boost. Det jag fastnade för med upplägget är att det är mycket ben och många övningar som jag annars inte brukar göra. Jag är såklart bekant med dem flesta övningar men sen hur man gör dem i följd osv har ju också sin påverkan. Redan nu efter dag två ser jag fram emot att gå till gymmet imorgon för att jag vet vad som väntar och ser fram emot det!!

Jag tror om jag inte minns fel att Booty x Body Boost är ett upplägg på 12 veckor, därefter tänkte jag prova på hennes andra upplägg som heter Total Shred. 

Shit jag trodde verkligen inte att det skulle hjälpa min motivation såpass mycket som det redan gjort. Jag har som sagt dock precis avklarat pass två men jag tänkte att jag kunde uppdatera er lite kring detta under tidens gång!

Men för att sammanfatta en träningsvecka så ser den ut såhär:

Dag 1: Lower body bang (benövningar och mycket rumpa)

Dag 2: Upper body boost (Axlar, rygg och mage. Jag la även till en HIIT cirkel i slutet för att svettas rejält)

Dag 3: Guns x Booty (biceps och rumpa)

Dag 4: Vilodag

Dag 5: Body x Build (lägre reps och högre vikter för ben, ett tyngre pass)

Dag 6: Female Force (HIIT pass (kondition) för hela kroppen)

Dag 7: Aktiv vilodag

Någon som är sugen på att hänga på? Kika in Fitplan appen. 😀 Detta är inget samarbete utan ett genuint tips från mig. 

JAG ÄR SÅ EXALTERAD! <3

One Comment

  • Wilma

    Hej!! Jag är också jättesugen på att börja den planen, hur funkar det om man ngn vecka inte skulle hinna med 4 pass? Går det att göra 3 pass i veckan också och spara 1 pass till nästa osv? 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *