Outfits,  Samarbeten

NA-KD

– I samarbete med na-kd.com och inlägget innehåller adlinks –

Jag har just nu ett superbra samarbete tillsammans med NA-KD som ni bara inte får missa! Vanligtvis brukar jag kunna ge ut en rabattkod med 15% rabatt men denna gång har jag fått äran att dela ut en ännu bättre kod! Och dessutom ett par dagar längre än vanligt!

Med koden “AMANDA25” får ni hela 25% rabatt från och med IDAG (23) till den 27 Augusti. Dessutom funkar koden på precis allt på hela hemsidan, inklusive REA! 😀

Här kommer lite plagg som jag beställt hem inför hösten! 

Beach cover up – KLICK

Nog att sommaren börjar gå mot sitt slut men jag ska faktiskt förmodligen iväg en sväng till värmen en sista gång i september så denna fina cover up från Hanna Fribergs kollektion fick flytta hem till mig! Man behöver ju verkligen inte använda den till bara det, jag har redan glidit runt i den här hemma om mornarna, även snygg på en festival kanske? Väldigt skön iallafall!

Skinnbyxa – KLICK // “Prasselbyxa” – KLICK

Dessa skinnbyxor (fake såklart) är verkligen SÅ snygga! Jag har haft stora problem med att hitta bra skinnbyxor men dessa är riktigt snygga och sitter som en smäck. Jag tog en storlek upp på dessa! Sen dem andra byxorna är ju så jäkla användbara? Till fest med ett par klackar eller till vardags med ett par chunky sneakers och en croptop.

Oversized skirt dress – KLICK // Skinnklänning – KLICK

“Little black dress”. Funkar ALLTID. Här har vi en lite mer avslappnad i linne som funkar både till fest men också till stranden, sen den fina skinnklänningen som även finns i en brun färg!

Blazer i faux skinn – KLICK

Min nya go-to höstjacka. Hur fin? Tänk vad snyggt med en låg toffs, stora guldiga örhängen och ett par slitna jeans.

Spets-BH – KLICK

Min favorit bh när det kommer till spets. Sitter som en smäck och finns i flera fina färger! Tänk att ni får denna för mycket under 200kr med min kod? Riktigt kap.

Topp – KLICK

Ni frågade så himla mycket om denna toppen i vitt och nu har jag den även i svart! Så fin till hösten med ett par högmidjade svarta jeans. 🙂

Passa på att använda min kod som gäller fram till tisdagen den 27 augusti! Kika igenom rean och fynda, “AMANDA25” för 25% off på ALLT hos NA-KD! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *