Belgien,  Lifestyle

När allt går i ett

Godkväll <3

Det känns som jag har så svårt för att finna tid till att bara sätta mig ned och skriva till er just nu. Dagarna går i ett och jag har så många bollar i luften som jag inte kan vänta med att få dela med er. Utöver det lever jag på i mina vanliga rutiner, tränar, jobbar och hänger här hemma. G har långa dagar nästan varje dag nu och så har det varit sedan han blev skadad, så för första gången känns det som att vi lever ett liv där G jobbar ett åtta till fem jobb och det är så sjukt annorlunda! Känner verkligen att jag uppskattar vår vanliga vardag när jag fått testa på att ha det såhär i nästan tre veckor nu… Längtar tills han blir bättre igen och vi kan börja leva vårt vanliga vardagsliv igen! Just nu kan vi knappt hitta på något om eftermiddagarna så jag tror inte jag har sminkat mig eller klätt på mig en proper outfit på snart en vecka. Skönt för huden att gå osminkad men mindre roligt för mig själv som känner mig som ett vrak, haha! Imorgon får det nog bli lite BUS inför helgen. 😉 Då jäklar.

Men jag har iallafall kommit iväg till gymmet igen efter en helg av total vila. Tränade ett riktigt svettigt och gött HIIT pass igår och idag blev det ben och mage. Om ni bara kunde känna min träningsvärk jag sitter inne på just nu… Oh MY säger jag bara. Hatkärlek deluxe.

Vi har även kommit överens om att det ska bli en sockerfri period nu framöver igen. Förstå mig rätt, ni vet att jag älskar allt som har med sött och gott att göra, vem gör inte? Men jag (som ni förmodligen redan vet om) har lätt för att bli sockerberoende och nu är vi ju där igen, jag känner att suget kommer varje kväll och helt ärligt talat – jag AVSKYR det. Så nu blir det en eller två veckor utan raffinerat socker och jag ska boosta mig med allt som går att boosta kroppen med. Mycket vatten, sömn, vitaminer och antioxidanter. Min sellerijuice ska göras varje morgon som innan och det längtar jag typ mest till, ÄLSKAR min sellerijuice och vad den gör med min kropp. Ni måste prova om ni inte redan gjort det!

Hur som helst! Ikväll lagade jag soppa till middag och det blev succé. Slängde ihop purjolök, potatis och broccoli med grönsaksbuljong och lite kryddor. Kokade ihop, mixade och sedan tillsatte jag lite soyagrädde. Det blev hur gott som helst och något vi absolut kommer göra oftare här hemma! Tips!

Och nu har vi kikat på PH och haft en lugn kväll tillsammans. Det har regnat i princip hela dagen men nu mot kvällen klarnade det upp och blev så fint! Månen lös vackert över husen och vi kröp ned med tända ljus och lite serier i sängen.

Nu har detta inlägget kanske blivit alldeles för rörigt så jag får nog avsluta här.. <3

Hoppas ni haft en fin onsdag så hörs vi snart! 

PUSSAR

One Comment

  • Emelie

    Vad använder du för hudvårdsserie till ansiktet?
    Kan du inte göra en hudvårdstutorial? 😍
    Skulle älskat det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *