Lifestyle

New week

Hej mina hjärtan!

Måndag och ny vecka. Jag har jobbat hela morgonen så jag är så himla trött i huvudet just nu. Jag ska strax byta om och ta mig till gymmet. Det vankas ben vilket ska bli så himla gött! Rivstartar veckan på bästa vis. 😉 (Edit: blev en löptur i det fina vädret istället! 😉 )

Gustav åkte iväg på träningsläger tidigt imorse, jobbigt att vara ifrån honom nu men jag ska försöka sysselsätta mig med annat under tiden han är borta. Tänkte åka hem till mamma och pappa ikväll och mysa lite. Känns som det var längesedan jag var hemma hos dem nu även om det typ var förra veckan… 😛 Haha! Passar gärna på så länge vi ändå bor här. Vet inte riktigt vad veckan kommer bjuda på annars, ska mysa med Lovisa och Ebba imorgon i alla fall och jag vill träna stenhårt under veckan också. Känner mig riktigt pepp i träningen just nu vilket gör mig glad, senast förra veckan hade jag skitdålig motivation så det är kul att det vänder ändå. 😀 Gud vad mycket “veckan” det blev i detta inlägget, hahaha…

Ska förresten ta tag i att blogga om greklandsresan! Det har dröjt längre än väntat men jag vet inte riktigt hur jag ska lägga upp det. Vill ni har lite enskilda små-inlägg om det eller ett stort? Så svårt när man har hur mycket bilder som helst men inte vet vart man ska börja… Vi får se hur det blir. Ni kanske får hjälpa mig att rösta på Instagram senare idag… 😉 Nu måste jag lägga ifrån mig datorn, känner hur ögonen och huvudet börjar säga ifrån, måste ut i det vackra vädret och ta mig till gymmet!

Vi hörs senare, PUSS! <3 

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *