Lifestyle

Nu lever man

Ja hörni… HEJ! Jag lever, jag är vaken. Shit vilka magiska dagar vi haft här hemma i Sverige nu. Umgåtts med vänner och familj och verkligen levt livet. I onsdags vankades det student för min syssling men först och främst åkte jag in till stan för att laga en nagel, luncha med Paka och sen hamnade vi på Da Matteo och tog igen lite snack sedan vi senast sågs.

Jag hade på mig en klänning och sneakers och herregud vad varmt det var. Helt galet! Tror att termometern låg på 28 grader. Underbart!!!

Fina Paka. <3

Resten av dagarna har bara gått i ett. Vi har tränat, sovit, umgåtts med familjen, ja ni fattar. En dag åkte vi ut till några vänner i Kullavik och badade och grillade vi korv. SÅ mysigt.

I fredags började partyhelgen starkt med en inflyttningsfest hemma hos Pontus och Helena. Tyvärr har jag varit riktigt dålig på att ta bilder denna helg men såhär såg jag ut i fredags! Med ett par cykelbrallor, snyggaste klackarna (som jag ångrade så hårt sedan), en skinn-skjorta och lite smycken.

Vi fortsatte kvällen på port du soleil och vi hade så himla roligt!!! Dock tog mina fötter extremt mycket stryk och jag skämdes nästan över hur jag knappt kunde stå upp sista timman av kvällen. Haha, fötterna bara vek sig åt sidorna. Jag lär mig verkligen aldrig, man ska ALDRIG gå ut på klubben med ett par nya klackar… Brukar ni också göra samma misstag? Skyller på att dem var fördjävla snygga så kunde inte hålla mig…

Hur som helst. Vi hade skitkul och igår fortsatte kalaset med dagsfest på port. Vilket röj! Vi hade superroligt där med. Träffade en del gamla vänner som jag inte sett på år och dar. Blir varm i hjärtat. <3

Idag avslutade vi helgen med att sova ut, bebisgosa med min nyfödda kusin och sen har jag vinkat hejdå till Gustav på Landvetter. Kändes hårt i hjärtat. Vill inte förstå att semestern är över nu… Kommer leva kvar i denna bubbla ett tag till tror jag. Men jag är så innerligt glad över tiden vi haft, den har verkligen behövts. Nu blir det tillbaka till verkligheten ett tag och sen får vi se vad sommaren har att erbjuda mer! Jag tar mitt pick och pack och åker till Belgien på torsdag, så jag har några dagar kvar här iallafall.

<3

Nu måste jag stänga ned datorn och kila ut och möta paka! Vi ska hänga ikväll och snicke-snacka om helgen. Hoppas ni har haft lika bra dagar som jag.

PUSS OCH KRAM

One Comment

  • Anna

    Hejsan! Är det din naturliga bränna eller använder du någon brun utan sol? I sånna fall, vilken då?☺️ Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *