Inredning

Nytt till matbordet

Vi har ju som sagt smygstartat med julpyntet här hemma, så mysigt! I måndags var jag en sväng på H&M Home och köpte med mig ännu lite mer pynt, dock fick även en galet fin vas hänga med hem som dessutom är en bra budgetvariant av den “riktiga” modellen. 🙂 

Visst är den fin? Jag som älskar vita rosor har letat efter en bra vas så jag kan köpa hem det. <3<3 Nu äntligen! Har kikat ett bra tag på den riktiga varianten (denna pratar jag om) men kände att det är nog inte det jag vill lägga pengar på just nu, kanske längre fram men tills dess tyckte jag att denna var helt magisk! Jag älskar guldkanten upptill, den går i samma spår som våra kaffekoppar med gulkant. Så fint!

HÄR kan ni klicka hem vasen för bara 199kr, den finns även i guldaktig färg som jag funderade på nu till jul, men bestämde mig till sist för den klassiska, känns mer användbart!Sen var ni några som droppade in i mina DM’s på Instagram och frågade om rosetterna och ljusen. Ljusen har jag köpt i en butik här i Belgien, men borde finnas lite här och var i Sverige nu i juletider! Rosetterna har jag knutit själv av ett band jag köpte hem i helgen, tyckte det blev lite gulligt. 😉 Och för att inte någon ska behöva undra, ljusstakarna hittar ni HÄR (endast den lägre), ljushållarna hittar ni HÄR. (adlink)

PUSS OCH KRAM

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *