Lifestyle,  Resor

Nytta med nöje

Hej mina vänner! 

Vilka fina dagar jag haft i Stockholm hittills. Vi har haft pangväder, jag har fått träffa min bästis igen och jag har även fått jobb gjort. Känner mig glad i själen efter dessa dagar, något trött men något annat hade varit konstigt. 😉

Vi kikar på lite bilder från min gårdag! 

Efter frukosten på hotellet begav jag mig ut med datorn i famnen och strosade i ett par butiker. Hittade massa fint på Zara men jackan och toppen på bilden ovan var det enda som fick följa med mig hem. Jag dör för den gröna färgen alltså! Den är så jäkla ball. 😀 Efter en bra runda på stan satte jag mig och jobbade på Reload, samt åt en lunch. Jag satt nog där i tre (!!!) timmar och bara nötade inlägg, svarade på två mail, publicerade ett samarbete och ja, det tog längre tid än väntat! Men otroligt skönt i efterhand.

Vi femtiden mötte Emma upp mig och vi åkte hem till henne. Vi svirade om till festligare kläder och drog på oss klackarna. Sen tog vi oss till Ling Long för att möta upp Daniela och Alice för en barrunda!

Hur fina var inte dessa drinkar på Ling long? Dessutom var dem väldans goda. Jag är inte så mycket för drinkar egentligen, men denna var väldigt god!! Minns tyvärr inte vad den hette dock.. får kolla upp detta!

Kvällen slutade med en utgång och vi hade så förbannat kul. Ni måste förstå att jag njuter av utgångar med tjejkompisar för det händer ju inte så ofta längre. Vi hade iallafall svinkul och jag och Emma somnade någon gång efter tre, nöjda och glada med värkande fötter. <3

Imorse vaknade vi upp till SOL och fågelkvitter!! Humöret blev på topp direkt. Vi satte igång lite Veronica Maggio och fixade oss för att åka in till stan. Vi mötte upp Daniela och sen åkte vi till Vasastan, mina gamla områden. <3 Herregud vad jag saknar att bo där. SÅ fint.

Vi hann dock inte mycket mer än en lunch på Bröd & Salt innan jag behövde ta mig till centralen för att ta tåget till Göteborg.

Och nu sitter jag på tåget! Är trött i huvudet men så redo för att komma hem till mamma och pappa. <3 Ska verkligen bara mysa.

Nu tänkte jag sätta mig och förbereda lite inlägg! Något önskemål om vad ni vill läsa? Hit me up. <3

Ha en fin lördag!

One Comment

  • Jennifer

    Vilka klubbar gick ni till i Sthlm? Försöker själv hitta lite roliga barer och klubbar i stockholm 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *