Lifestyle,  Mat & recept,  Tips & hjälp

Off to Sweden

Godmorgon!! Vilken härlig start på dagen jag haft. 😀

Började med en morgonrunda, brukar inte gilla att löpa som ni vet, men när man måste få träningen gjord snabbt så är det alltid härligt och effektivt att ge sig ut en sväng och sedan avsluta med lite högintensiva övningar. 🙂 Det är något med att springa i en stad som håller på att vakna.. lugnet ligger så fint över staden, så fridfullt! Vi har dessutom en magisk morgon idag, det regnade igår under kvällen (tackar gudarna för det), så luften är mycket friskare nu.

Nu har jag alldeles precis fyllt på min kaffekopp för andra gången, avnjöt nyss denna magiska smoothiebowl som ni ser på bilderna under…Finns det något fräschare än smoothiebowls till frukost? Tyckte denna blev så god, hade i jordgubbar, hallon, blåbär, soyayoghurt, riven kokos, banan och vatten. Mums! Toppade med gojibär, blåbär, sånna där chiapuffar och kokos. 🙂 Skålen kommer från H&M home, älskar den turkosblå färgen med den guldiga kanten upptill, HÄR hittar ni den, vi funderar även på att köpa hem dem i vitt. Underläggen köpte jag i en butik här i Belgien men ni kan beställa dem HÄRKopparna/glasen hittade jag när vi var i trädgårdsbutiken (fanns allt möjligt där) men ni kan hitta liknande HÄR! Så fina ihop med skålarna tyckte jag. Annars har jag tröttnat lite på den där “guld-trenden”.

Nu tänkte jag dricka upp mitt kaffe framför lite youtube och sedan måste jag ta en dusch och packa ihop mina saker för avfärd. Klockan 13.30 kommer min taxi, mitt flyg går runt fyra så jag är i Sverige runt sex-tiden! Ska bli så mysigt att få träffa Lovisa och Ebba igen. <3

Hoppas ni får världens bästa tisdag så hörs vi senare! PUSS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *