Belgien,  Lifestyle

Ösregn, tända ljus och nya naglar

När jag var liten älskade jag att vakna upp och smyga ned för trappan och mötas av en uppdukad frukost och tända ljus om morgonen. Det spelade ingen roll att det kanske redan var ljust ute, tända ljus gjorde allt så mycket mysigare och min mamma har alltid varit expert på att få fram den där mysiga känslan i allt hon gör. Det är något jag tagit med mig enda till idag, jag älskar att tända ljus om morgonen och om kvällarna ännu mer. Tänk att en sån liten detalj kan kännas så viktig i min vardag, ett tänt ljus liksom.

Imorse vaknade jag av att vinden ven i hela huset. Det är nästan storm utomhus och regnet piskar mot rutorna fortfarande. Jag fick tyvärr ge mig ut i det hemska regnet för att ta mig bort till nagelsalongen, och såklart råkade jag hamna i den värsta skuren av dem alla, PLUS världens jäkla vind så jag var genomblöt om fötterna och benen när jag kom till salongen. Melina bara skrattade, “welcome to Belgium” sa hon retsamt men jag informerade henne snabbt om att det är värre i Sverige, speciellt om man kommer från Göteborg, som jag. 😉 Det var iallafall mysigt att få slå mig ned i stolen med en kopp kaffe och få göra nya naglar och prata skit. Uppskattar dem stunderna extra mycket nu när man inte har så mycket “tjejsnack” omkring sig på samma sätt längre.

Min frukost imorse!

Jag ville göra något nytt så jag provade en ljusrosa färg som nästan var sådär barbierosa ni vet, sen la vi på en matt finish och jag blev SÅ nöjd! Färgen kommer inte fram rätt på bilden men ni kanske kan få ett hum, första gången jag gjorde matta naglar och jag gillade det mer än vad jag trodde!Nu ska jag strax byta om till träningskläder och ta mig till gymmet. Jag har vilat i två dagar vilket var VÄLDIGT behövligt, det märks så tydligt på min kropp. All vätska släpper och jag slappnar av till max. Men nu är jag taggad på ett träningspass igen! Efter gymmet måste jag hämta upp två paket och sen får vi se vart eftermiddagen och kvällen landar. Gustav är ledig imorgon så vi kanske ska ta oss ut på en dejt ikväll, det var längesen.

Hoppas ni får en toppenbra måndag och vecka, stor kram till er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *