Tips & hjälp

Poddtips!!

Något jag älskar att göra, som jag gissar att jag inte är ensam om, är att lyssna på poddar när jag sminkar mig, städar, fixar hemma osv. Jag är faktiskt inte så bra på att lyssna på poddar när jag är ute och går, då föredrar jag musik. Men varje gång jag ska sminka mig sätter jag på en podd, det är ju så mysigt! Jag tänkte det kunde vara kul att dela med mig av vilka jag lyssnar på. 🙂Two of a kind med Janni och Michaela, en av mina nya favoriter! Älskar energin och den positiva viben i deras podd.

Har du sagt A får du säga B med Alice och Bianca, bästa podden när det kommer till fart och fläkt i livet. Älskar att höra om deras gossip, festhelger och annat kul. Bådas personligheter är klockrena och jag hamnar ofta i skratt när jag lyssnar på dem.  Livet på läktaren med Maja och Sanna, åh vad jag tycker mycket om denna podden. Ärligheten, humorn, dem starka ämnena som dem pratar om, men mest gillar jag att jag har sån igenkänningsfaktor i livet dem lever. Hoppas dem börjar podda snart igen!

Nu börjar livet med Rebecca Stella och Vanessa, nej men alltså behöver jag ens säga nåt? Alla som är gummor!!! <3 Älskar väl jag deras podd! Nej men ärligt, haha, detta är lätt min favorit av alla! Blir på så galet bra humör av denna podden, sen att jag har exakt samma humor som dem gör den klockren.Två systrar en podd med Victoria och Alexandra, får alltid sån MYSkänsla i kroppen när jag sätter igång ett nytt avsnitt av denna podd. Tjejerna är så himla roliga och man hamnar lätt med i skrattet när dem kommer igång, ÄLSKAR det. Sen att dem vågar ha åsikter och säga vad dem tycker om saker och ting gillar jag mycket. Sen, vem älskar inte att höra om sötisarna Lou och Ellie?

Pillowtalk med Peg och Penny, denna lyssnade jag frekvent på förr, hade ett litet uppehåll men blev besatt igen i höstas! Är glad att dem är tillbaka nu igen. Även denna en feel good podd! Och förresten, stort grattis till Penny som är gravid!! SÅ roligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *