Inredning,  Lifestyle

Rastlös men lycklig

Godkväll fina ni!

Update från sjukstugan… Haha. Jag är fortfarande förkyld, kämpar på som bara den med vitaminer, ingefära och sömn. Så otroligt segt att bli sjuk just nu, men samtidigt bättre att vara det nu när G är iväg så att jag och han kan njuta av vår semester utan sjukdom sen. Tråkigt för mig som blir tvingad att stanna inne här hemma bara… Hade massa härliga planer med vänner i dagarna men har illa tvunget fått ställa in. Men jag måste lyssna på kroppen. Har hört att det är en riktigt elak bacill som går just nu och jag vill INTE att den ska bli värre. Är ni också sjuka? Eller lever ni loppan i det fina vädret?

Jag har iallafall spenderat mycket tid i mitt nya favoritrum här hemma. Vi börjar komma i ordning och det är så mysigt nu! Vill bara spendera hela dagar med datorn i famnen här, eller tjejkvällar med bubbel och skitsnack. Vad tycker ni än så länge?

Och jag har druckit ingefära-shots och min gröna juice. What else… Gör min egna ingefära-shot i juicepressen! Kör bara ned en citron och en rejäl bit ingefära och voilà. Superenkelt. 😉

Igår gav jag mig in till stan för ett (!!) ärende. Kände mig rätt bra under morgonen så tänkte väl att det inte skulle vara någon biggie. Tji fick jag… Svettades så fort jag gick fem meter, inte sådär som man gör när man tränar liksom, nejnej. Jag var liksom svettig över hela kroppen… TMI kanske men fyfan. Ångrade mig så hårt när jag väl gick där på gatorna och försökte att inte svettas ihjäl.

Men som tur var så var det ett väldigt häääärligt ärende… Hehe. Kom hem med ett par nya bebisar som jag letat efter SÅ länge!!

Titta bara!!! Dem är perfektion! Färgen är exakt det jag letat efter. Har varit ute efter dem vita först, men har under tidens gång fått upp ögonen för dessa mer och mer. Så råkade jag springa på dem i stan förra veckan på ABCD här i Göteborg i min storlek, sedan dess har jag inte kunnat släppa dem, sååå, dem fick hänga med hem igår!

Och idag har dagen verkligen varit lugnare än lugnast. Tog lärdom av gårdagen och valde att bara stanna inne. Är ju så otroligt rastlös men det är bara till att tvinga mig själv till att vila. Har suttit i solen och ätit min frukost, druckit juice, te och mängder vatten. Tog en nap på eftermiddagen och nu känner jag mig något piggare!

Nu sitter jag i soffan och väntar in pappa som varit och hämtat ut mina paket som kommit under dagarna. <3 Fina han. Har en del samarbeten som ska upp under veckan så jag hoppas ni är taggade på dem! 😉 Kvällen går nog i samma spår som dagen, blir middag med mamma och pappa och sen ska jag försöka komma i säng i tid. Att sova bort sjukdom är fasen mitt bästa tips alltså.

Hoppas ni haft en underbar dag! 

2 Comments

  • Lissel

    Vad är det för butik 🙈 är ganska nyinflyttat till Göteborg från Stockholm. Kan du inte komma med lite olika tips här .. saknar Stockholm men ångrar inte att jag flyttat!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *