Lifestyle

Rutiner tack

Exakt såhär har min morgon sett ut. Vaknade runt halv nio av att regnet piskade mot rutan och om jag ska vara ärlig tyckte jag bara att det var jättemysigt. Jag steg upp ganska direkt för att svara på två mail som trillat in under morgonen och få frukosten i magen. Shit vad jag saknat mina ensam-morgnar med jobb, frukost och lite lugn musik i bakgrunden. Det är ju min vardagsrutin hemma i Belgien egentligen och jag börjar känna att jag saknar mina rutiner nu. Ska bli så skönt att få komma hem imorgon och få lite vardag mitt uppe i min “semester”.

Igår tog jag mig in till stan för att träffa upp två av mina fina vänner som jag inte sett på länge. Li träffade jag för första gången i Antwerp och vi har hållit kontakten sedan dess och nu tog vi tag i att ses i Göteborg! Så mysigt. Vi tog en kaffe och pratade skit i ett par timmar.

Och jag gick runt såhär! 

Ni hittar en liknande outfit här:

Klänning – KLICK // Hoodie – KLICK // Jacka – KLICK

Senare på eftermiddagen mötte jag upp min älskade vän Philip. Vi var otroligt tighta för ca fyra år sedan men vi båda har haft så otroligt mycket för oss i livet så vi har helt enkelt inte haft tid till att träffas. Men nu hängde vi tillsammans mycket under Summerburst-helgen och gick på dagsfesten tillsammans vilket var så galet roligt. Igår sågs vi och pratade ikapp alla fyra år, och det var som att vi aldrig ens tappat kontakten. <3 Philip, om du läser detta så vet du hur mycket jag uppskattar dig!

HUR SOM. Vi tog en fika på condeco som varade i ett par timmar. Sedan åkte jag hemåt och åt middag. Tanken var att jag skulle till gymmet men kroppen sa emot. Ebba kom över på en kopp te och tjejsnack. <3 Min bästa Ebba.

Idag var tanken att åka in till stan i eftermiddag för en AW men jag fick snällt inse att jag inte har tiden. Har några deadlines som ska skickas in och sen måste jag packa inför morgondagens resa hem. Det är en del att stå i men det gör jag gladeligen, ska bli så mysigt att komma hem till Belgien imorgon och få pussa på min älskling.

Hoppas ni får en bra onsdag! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *